6 دلیل که چرا کدو تنبل برای شما مفید است
کدو تنبل علاوه بر رنگ نارنجی نشاط آور، سرشار از مواد مغذی و طعم است. به خوبی با تمام غذاهای پاییزی/زمستانی شما سازگار است
. بنابراین بهترین زمان است که می توانید آن را دریافت کنید زیرا کدو تنبل، که منشأ آن در آمریکای شمالی است، فقط برای مدت کوتاهی در ایران در دسترس است ، بین مهر و آبان، یکی از آن لذت های هوای سرد کمیاب است که شما را به انتظار زمستان می کشاند.
با یک
متخصص تغذیه در شیراز که شش مورد از مهمترین مزایای سلامتی کدو تنبل را جمعآوری کرده است، صحبت کردهایم:
1 با فیبر پر کنید
کدو تنبل، یک منبع عالی از فیبر است، با سه گرم در هر فنجان (تقریباً 225 گرم). ترکیب فیبر می تواند به شما کمک کند برای مدت طولانی تری احساس سیری کنید، بنابراین می تواند به شما کمک کند از یک وعده غذایی به وعده غذایی بعدی بروید. سایر فواید فیبر عبارتند از:
- کاهش خطر بیماری قلبی
- کاهش فشار خون و کلسترول
- کمک به هضم غذا
- مبارزه با یبوست
- بهبود سلامت روده
- تقویت سیستم ایمنی بدن
2 بهبود حافظه و تمرکز
کدو تنبل منبع عالی لوتئین است که به دلیل نقش آن در سلامت چشم شناخته شده است. لوتئین همچنین می تواند عملکرد شناختی از جمله یادگیری، حافظه، تمرکز و تمرکز را بهبود بخشد.طبق مطالعهای در مجله
Archives of Biochemistry and Biophysics، در واقع، مکمل لوتئین و کاروتنوئید دیگری به نام زآگزانتین ممکن است به بهبود سرعت پردازش بصری کمک کند.
3 سیستم ایمنی قوی ترکدو تنبل منبع عالی ویتامین های
A،
C و روی است، همه آنتی اکسیدان هایی که سیستم ایمنی را تقویت می کنند. کدو تنبل، همچنین حاوی بتاکاروتن، رنگدانه گیاهی آنتی اکسیدانی است که به کدو تنبل، رنگ نارنجی روشن می دهد.
4 بینایی قوی تر
به لطف بتاکاروتن و کاروتنوئیدهای موجود در آن، کدو تنبل ممکن است به کاهش خطر بیماری های مزمن چشمی، از جمله دژنراسیون چشم مرتبط با افزایش سن و آب مروارید کمک کند.
همچنین برای درمان آب مروارید می توانید به پزشکان جراحی آب مروارید در شیراز مراجعه نمایید
برای افزایش مصرف روزانه ویتامین
A، می توانید به راحتی یک فنجان (تقریباً 225 گرم) کدو تنبل، پخته و له شده را به اسموتی روزانه یا جو صبحگاهی خود اضافه کنید. یک وعده به تنهایی بیش از 200 درصد از مصرف روزانه توصیه شده شما از ویتامین
A را دارد که یک ماده مغذی ضروری برای سلامت چشم است.
5 قلب قوی تر
دانه های کدو تنبل منبع خوبی از فیتواستروژن ها هستند، ترکیبات گیاهی که در رژیم غذایی و سبک زندگی سالم گنجانده شوند، نشان داده شده است که کلسترول را مدیریت کرده و سلامت قلب را بهبود می بخشد.
6 خواب و خلق و خوی بهتر
دانه های کدو تنبل به طور خاص منبع عالی تریپتوفان هستند، یک اسید آمینه ضروری که به سروتونین تبدیل می شود، یک ماده شیمیایی مرتبط با خواب سالم و شادی. از آنجایی که بدن نمی تواند تریپتوفان را به تنهایی بسازد، دانه کدو تنبل، یک راه آسان و همه کاره برای افزودن آن به رژیم غذایی شماست.