5 راه ساده برای کاهش شکر
شکر در حال حاضر به سرفصل اخبار رسیده است در اینجا نحوه کاهش مصرف شکر آورده شده است
1 نوشیدنی های شیرین را کنار بگذارید
نوشابههای گازدار ارزش غذایی کمی دارند و در صورتی که آب میوههای تازه حاوی ویتامینها و فیبر هستند، بسیاری از برندهای تجاری بمبهای شکر واقعی هستند. سعی کنید از آب میوه های تازه با محتوای سبزیجات بالا استفاده کنید و آب را به طور طبیعی با مرکبات و شاخه های نعناع تازه طعم دار کنید. همچنین مراقب قهوه و نوشیدنی های گرم با شربت اضافه باشید. تعجب خواهید کرد که چقدر شکر می تواند در آن لیوان های مقوایی کمین کند!
2 آشپزخانه را «بدون آشغال» نگه دارید
برای حملات میان وعده ها آماده شوید و آشپزخانه خود را با غذاهای خوشمزه و سالم پر کنید. ما دوست داریم از سبزیجات تازه یا کیک جو دوسر با هوموس یا گواکامول بخوریم. کاسه های میوه تازه، برش های نارگیل برشته شده و آجیل جذاب به نظر می رسند و بسیار رضایت بخش تر از میان وعده های شیرین هستند. و البته مقداری از شکلات تلخ همیشه خوب می شود (85 درصد بهترین است).
3 برچسب های خود را بشناسیدشکر در مکانهای شگفتانگیزی پنهان میشود: ماکارونی و سسهای سرخ شده، غلات و حتی نان همگی حاوی قندهای «پنهان» هستند. هنگام خرید مواد غذایی فرآوری شده، محتوای تغذیه ای را بررسی کنید و به خاطر داشته باشید که
NHS و
WHO در حال حاضر به بزرگسالان توصیه می کنند روزانه 6 تا 7 قاشق غذاخوری شکر مصرف کنند (حداکثر 30 گرم؛ 1 قاشق غذاخوری شکر معادل حدود 4.25 گرم شکر). حتی یک کلوچه «سالم» میتواند شما را از حد مجاز روزانهی توصیهشدهتان فراتر بگذارد.
4 جوانه های چشایی خود را آموزش دهید
افرادی که برای مدتی شکر را کنار می گذارند، اغلب از طعم شیرینی که پس از بازگشت به غذاهای عادی خود، طعم شیرینی دارند شگفت زده می شوند. کام خود را با تغییر تدریجی سوئیچ های سالم تر برای کاهش مصرف قند تنظیم کنید. موسلی معمولی خود را با جو و آجیل ساده مخلوط کنید، به سراغ شکلاتهایی بروید که محتوای کاکائو بیشتری دارد، به جای خرید ماستهای با طعم پر شکر، میوههای تازه را به ماست طبیعی اضافه کنید و به کرههای آجیلی بدون شکر بروید. اگر عادت دارید بعد از غذا چیزی شیرین بخورید، به جای آن یک تکه پنیر، مقداری چای گیاهی (نعناع فلفلی و شیرین بیان شیرینی طبیعی دوست داشتنی دارند) یا شیر گرم با طعم دارچین و جوز هندی را امتحان کنید.
5 آشپزی کنیدبهترین راه برای اطمینان از اینکه غذای شما فاقد هرگونه مزاحمت پنهان است این است که خودتان آن را درست کنید. تمرکز فعلی بر کاهش شکر و نمایش مواد تازه به این معنی است که کتابفروشی ها مملو از کتاب های دستور العمل الهام بخش هستند. در
Sweetpea Pantry، ما به افراد پرمشغله کمک میکنیم با مخلوطهایی برای بیسکویتهای سالمتر، پنکیکها و پنکیکهای بدون شکر و خمیر پیتزا، «خوبی را وارد کنند». همه آنها فاقد قندهای تصفیه شده هستند، حاوی مواد فوق العاده قوی مانند چیا و دانه کتان هستند، و گزینه های بدون گلوتن نیز موجود است.
همچنین می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر مقاله راهکارهایی برای کاهش شکر مصرفی در وب سایت پی جو مطالعه نمایید.