7 روش برای انجام تمرینات مغزی
آیا به این فکر می کنید که چگونه مغز خود را سالم نگه دارید؟ نورمن دویج، نویسنده پرفروش نیویورک تایمز و عضو هیئت علمی مرکز آموزش و تحقیقات روانکاوی دانشگاه کلمبیا، نشان می دهد که چگونه خود را تیز نگه دارید.
1. از آن برای بهبود آن استفاده کنید
مغز نوروپلاستیک است، به این معنی که فعال نگه داشتن آن می تواند ساختار آن را تغییر دهد. همانطور که ما خاطرات را شکل می دهیم، ورزش می کنیم، فکر می کنیم یا مهارت های جدید یاد می گیریم، ارتباطات جدید شکل می گیرد و تقویت می شود. ما میتوانیم از این دانش برای کمک به بهبود علائم اختلال شناختی در بیماران مبتلا به مشکلات مغزی، از جمله بیماران مبتلا به پارکینسون (یک مطالعه آمریکایی نشان داد که پیادهروی منظم علائم بیماران را بهبود میبخشد) و سکته مغزی استفاده کنیم.
همچنین برای درمان پارکینسون می توانید به پزشکان درمان پارکینسون در شیراز مراجعه نمایید.
2. تناسب اندام = مغز متناسب
مشخص شده است که پیاده روی حداقل دو مایل در روز خطر زوال عقل را تا 60 درصد کاهش می دهد، اگر با یک رژیم غذایی سالم و حفظ وزن مناسب همراه شود. تصور میشود که راه رفتن مغز را تشویق میکند تا فاکتورهای رشد را آزاد کند و ارتباطات بین سلولها را تقویت کند. تحقیقات انجام شده توسط دانشگاه پیتسبورگ، ایالات متحده، نشان میدهد که ورزش هوازی شدید هیپوکامپ را بزرگ میکند، ناحیهای از مغز که تصور میشود خاطرات کوتاهمدت را به خاطرات بلندمدت تبدیل میکند و اغلب اولین موردی است که انحطاط مرتبط با افزایش سن را نشان میدهد.
3. موفقیت را تجسم کنیدیادآوری یا تصور یک تجربه می تواند به همان اندازه که خود تجربه واقعی، مغز را تقویت کند. اسکنهای مغزی نشان میدهند که وقتی افراد از طریق یک فعالیت فکر میکنند، به عنوان مثال تصور میکنند ترازو روی یک ساز انجام میدهند، تقریباً به همان اندازه بهبود مییابند که وقتی ساز را به صورت فیزیکی مینوازند. این به این دلیل است که گروه مشابهی از نورونها هنگام تمرین ذهنی یک فعالیت مانند زمانی که آن را به صورت فیزیکی انجام میدهیم، فعال میشوند. انجام یک تمرین ذهنی می تواند به شما کمک کند هنگام انجام این وظایف موثرتر باشید.
4. چند کار را انجام ندهید
دنیای ما به سمت چندوظیفگی طراحی شده است. با این حال، چندوظیفه ای در واقع مغز و سیستم عصبی ما را بیش از حد تحت فشار قرار می دهد، به این معنی که ما نه تنها ناکارآمد هستیم، بلکه در انجام وظایف خود کندتر نیز هستیم. پس هر روز با «بدون سیم» شدن به مغزتان استراحت بدهید. من دوست دارم تای چی انجام دهم - نشان داده شده است که این کار نواحی خاصی از مغز را تقویت می کند، به علاوه این نوعی مدیتیشن متحرک است - بنابراین اگر بیشتر بی تحرک هستید، خوب است.
5. نوروفیدبک را امتحان کنیداین عملی است که به افراد کمک می کند تا کنترل امواج مغزی خود را یاد بگیرند (فعالیت الکتریکی تولید شده توسط نورون های مغز). مطالعات نشان می دهد که می تواند در درمان شرایطی مانند مشکلات خواب، درد مزمن، صرع و اختلالات یادگیری موفق باشد. این شامل اتصال به الکتروانسفالوگرام (
EEG) برای نظارت بر امواج و مشاهده اینکه کدام مناطق مغز فعالیت بیش از حد یا خیلی کم دارند، می باشد. نوروفیدبک همچنین می تواند به تغییر ذهنیت های منفی از جمله اضطراب، ترس و استرس* کمک کند.
6. مانند یک کودک فکر کنید
با افزایش سن، کمتر از مغزمان استفاده می کنیم و در عوض به مهارت هایی که از قبل تسلط یافته ایم تکیه می کنیم. کاری جدید انجام دهید که به تمرکز زیادی نیاز دارد - زبان یاد بگیرید یا رقص سالسا را امتحان کنید. هسته بازالیس، بخشی از مغز که مسئول بازه توجه است، کار می کند، بنابراین ایجاد اتصالات جدید آسان تر است.
7. اما پازل های بزرگسالان را انجام دهیدBrainHQ که از کار مایکل مرزینیچ، پیشگام در حوزه نوروپلاستیسیته ساخته شده است، برای آموزش نواحی خاص مغز و بهبود حافظه طراحی شده است. افرادی که در یک مطالعه شش هفته ای شرکت کردند، نه تنها در این برنامه بهتر شدند، بلکه عملکرد مغز خود را در زندگی روزمره بهبود بخشیدند - و این اثرات 10 سال بعد، مدت ها پس از پایان مطالعه، همچنان قوی بود.
8. بخوابیددر طول خواب، سلول های مغزی به نام گلیا به از بین بردن سموم در مغز کمک می کنند - از جمله پروتئین های موجود در بیماران مبتلا به زوال عقل. خواب همچنین به تقویت ارتباطات بین نورون ها (سلول هایی که اطلاعات را پردازش و انتقال می دهند) کمک می کند. زمان خواب خود را تمرین کنید و تشخیص دهید که خاموش کردن آن مشکلی ندارد. مغز شما به خاطر آن از شما تشکر خواهد کرد.