غذای سالم می خورید، اما همچنان اضافه وزن دارید؟

ما عادت کردهایم که وزنمان گاهی اوقات بالا و پایین میشود هر چند که گاه به گاه زیادهروی در تعطیلات کاملاً طبیعی است، و مواقعی در سال (مانند تابستان) وجود دارد که بیشتر از همیشه برای کاهش وزن احساس میکنیم.
با این حال، چیزی که ناامید کننده است، زمانی است که به رژیم غذایی سالم پایبند باشید و بدون توجه به مزایای تغذیه ای درخشان همچنان وزن خود را بدون توجه به نیت خوب خود افزایش دهید. ما با یک
متخصص تغذیه در شیراز ، برای شناسایی مشکلات احتمالی مشورت گرفتیم:
اول از همه، خوردن سالم برای کنترل وزن بسیار مهم است پس به این کار ادامه دهید! اما اگر متوجه شدید که تمام تلاشهای شما برای تغذیه سالم به کاهش وزن شما کمک نمیکند، موارد زیر را در نظر بگیرید.
غذاهای خوب باید در بخش های خوب عرضه شوند

آجیل سرشار از ویتامین ها، مواد معدنی و چربی های سالم است. در واقع، مطالعات نشان می دهد که یک مشت بادام در روز می تواند خطر ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش دهد و سایر آجیل ها نیز فواید مشابهی دارند. با این حال، کلید چسبیدن به یک مشت است! آجیل ها کالری بالایی دارند و بسیار خوش طعم هستند… بنابراین قبل از اینکه متوجه شوید می توانید یک چهارم کالری توصیه شده خود را در روز مصرف کنید. همین امر در مورد میوه های خشک نیز صدق می کند. یک مشت یکی از 5 روزی شما را تشکیل می دهد، اما از خود دور شوید و کالری به زودی افزایش می یابد. لوبیاها، غلات کامل، ماست، میوه، روغن زیتون همگی فواید زیادی برای سلامتی دارند اما بررسی کنید که در مصرف آنها زیاده روی نکنید.
غذاهای خوب باید تا حد امکان دست نخورده باشند

قفسههای یک فروشگاه مواد غذایی بهداشتی را اسکن کنید، کیسههایی از میوههای خشک را خواهید دید که قند بیشتری به آن اضافه شده است. گویی قند طبیعی و غلیظ موجود در میوه خشک نیاز به افزودن دارد. یک کاسه بزرگ سالاد یا سبزیجات خوشمزه می تواند تعداد کالری خود را از سس اضافه شده بیش از چهار برابر کند. گاهی اوقات با نمک و شکر اضافی و اسموتی هایی با شکر بیشتر از یک قوطی کوکا را فراموش نکنید. الان خیلی سالم نیست.»
ما در حال گول خوردن هستیمتولیدکنندگان باهوش می دانند که غذای سالم برنده بازار است. اگر فکر کنیم که یک غذا برای ما خوب است، اغلب خوشحال می شویم که پول بیشتری بپردازیم. مشکل این است، مگر اینکه به دقت به چاپ کوچک نگاه کنیم، وقتی برچسبی را می بینیم که قندهای طبیعی، سالم، ارگانیک، غلات کامل و مانند آن را می بینیم، ممکن است به سادگی متقاعد شویم که بخریم. بله، ممکن است برخی از جعبههای "خوب" را علامت بزند - اما موسلیهای سبوسدار پر از چربی و شکر ممکن است بیشتر از اینکه مفید باشند به ما آسیب میرسانند. ارگانیک ممکن است برای محیط زیست مفید باشد، اما لزوماً به این معنی نیست که برای وزن ما خوب است. قندهای طبیعی مانند سایر قندها بدون ارزش غذایی افزوده هستند - فقط کالری خالی دارند. و کمچرب، که سالها با رژیمهای غذایی همراه بودیم، ممکن است به معنای پر بودن قند یا سایر عواملی باشد که طعم را بهبود میبخشد، اما کالری اضافه میکند.»
اگر احساس فضیلت داشته باشیم، ممکن است بیشتر بخوریم

چند نفر از ما احساس می کنیم که در انتخاب سالاد برای اصلی آنقدر خوب بودیم که بعد از آن سزاوار دسر باشیم؟ یا اینکه در مقاومت در برابر شکلات به نفع فلپ جک میوه، اجازه داریم بعداً یک میان وعده اضافی بخوریم؟ خیلی آسان است که خودمان را گول بزنیم که آنقدر سالم غذا می خوریم که در نتیجه می توانیم بیشتر افراط کنیم. این به خوبی شناخته شده است - به افراد ناهارخوری گفته می شود که غذای سالم می خورند نسبت به کسانی که غذای مشابهی به آنها داده می شود، اما بدون این اطلاعات، تمایل بیشتری به مصرف مقادیر بیشتری دارند.
جواب چیست؟اول از همه، به خوردن آن غذای خوب ادامه دهید مزایای یک رژیم غذایی سالم فراتر از وزن شما به تنهایی است. اما اگر پوند به طور پیوسته در حال افزایش باشد، بدن شما در نهایت شروع به شکایت می کند، اما بسیاری از مواد مغذی که به آن می دهید. بنابراین، چند قدم بردارید تا مطمئن شوید وزن شما نیز سالم می ماند.
آگاه باشید و دستکاری نشوید. برچسبها را به دقت بررسی کنید تا مطمئن شوید که آن غذاهای «سالم» تمام آن چیزی است که شکسته شده است.
به یاد داشته باشید که کالری های سالم از غذاهای پر از مواد مغذی بهتر از کالری غذاهای فرآوری شده و ناسالم هستند... اما با این وجود کالری هستند و اگر در تلاش برای کاهش وزن هستید باید شمارش شوند.