حقیقت در مورد نمک

آیا مراقب مصرف نمک خود هستید؟ آمار تکان دهنده از اقدام اجماع در مورد نمک و سلامت
CASH نشان می دهد که ما به طور متوسط 8.1 گرم نمک، در روز مصرف می کنیم 2.1 گرم بیشتر از مصرف توصیه شده 6 گرم. برای در نظر گرفتن این موضوع، وزارت بهداشت تخمین زده است که کاهش مصرف نمک تنها به اندازه 1 گرم از 4147 مرگ زودرس جلوگیری می کند و سالانه 288 میلیون پوند از
NHS صرفه جویی می کند.
گزارش
CASH همچنین توجه به محتوای نمک غذاهای آماده سوپرمارکت را جلب کرد که 52 درصد آن حاوی مقادیر بسیار خطرناکی است و با برچسب هشدار قرمز علامت گذاری شده است.
به مناسبت هفته آگاهی از نمک سالانه (20 تا 26 مارس)، ما با یک
متخصص تغذیه در شیراز صحبت کردیم تا خطرات سلامتی مرتبط با نمک، را کاهش دهیم به علاوه، توصیه های ضروری در مورد چگونگی کاهش مصرف پایین.
در اخبار در مورد سطوح بالای قند موجود در مواد غذایی زیاد می شنویم، اما آیا فکر می کنید مصرف نمک زیاد می تواند به همان اندازه برای سلامتی مضر باشد؟

در حالی که شواهد فزاینده ارتباط مصرف قند بالا با سلامت ضعیف را نشان می دهد، تأثیر منفی نمک بیش از حد در رژیم غذایی ما برای سال ها شناخته شده و پذیرفته شده است. شواهدی که رژیم غذایی پر نمک، را با افزایش فشار خون و افزایش خطر ابتلا به بیماری های قلبی مرتبط می کند، بسیار زیاد است و بسیاری از سازمان ها معتقدند که این یک نگرانی برای سلامت عمومی در سراسر جهان است. در واقع سازمان بهداشت جهانی نمک، را بعد از تنباکو در اولویت دوم در پیشگیری از بیماری ها قرار داده است. مشکل فشار خون بالا این است که هیچ علامتی ندارد و بنابراین مردم فکر نمی کنند مشکلی دارند.
علاوه بر این، مانند شکر، بیشتر نمکی که می خوریم از قبل در غذاهایی که می خریم وجود دارد (75 درصد)، حتی اگر آن را روی میز نپاشیم. به همین دلیل مهم است که صنایع غذایی در کاهش میزان نمک و قند اضافه شده در غذاهای خود اقدامات قوی تری انجام دهند.
خطرات جدی نمک، زیاد برای سلامتی چیست؟

نمک فشار خون ما را افزایش می دهد و منجر به افزایش خطر سکته مغزی و بیماری قلبی می شود. همچنین با بیماری کلیه، سرطان معده و پوکی استخوان مرتبط است. متأسفانه، با توجه به اینکه تقریباً 75 درصد از مصرف ما از غذاهای فرآوری شده تأمین می شود، بسیاری از ما حتی از میزان نمکی که در روز می خوریم آگاه نیستیم.
چگونه مصرف روزانه نمک را کاهش دهیم؟

1 نمک، کمتری به آشپزی و سر سفره اضافه کنید.2 میان وعده های نمکی را با بدون نمک، عوض کنید، به عنوان مثال به جای خوردن یک بسته چیپس، پاپ کورن خود را درست کنید. به جای نمک، یا شکر به پاپ کورن خود با پودر فلفل یا دارچین طعم دهید. همچنین، سعی کنید از میان وعده میوه و سبزیجات حاوی سطوح بالای پتاسیم استفاده کنید، که برعکس نمک، عمل می کند و ممکن است به کاهش فشار خون کمک کند.
3 برچسب مواد غذایی فرآوری شده را بررسی کنید. اکثر محصولات غذایی اکنون دارای برچسب رنگی هستند که به شما کمک می کند تا بفهمید که نمک زیاد (قرمز) متوسط (کهربایی) یا کم (سبز) است. در صورت عدم وجود این، پشت بسته را برای اطلاعات تغذیه بررسی کنید. غذاهایی که 0.3 گرم نمک، یا کمتر در هر 100 گرم دارند، کم نمک، در نظر گرفته می شوند، در حالی که غذاهایی که بیش از 1.5 گرم در هر 100 گرم نمک دارند، پر نمک، در نظر گرفته می شوند و باید از مصرف آنها اجتناب شود
4 به جای خرید غذاهای از پیش آماده، غذاها را از غذاهای تازه بپزید.
5 وقتی بیرون غذا می خورید، از گزینه های کم یا کم نمک، بخواهید. مثلا پیتزای خود را با پنیر و گوشت شور کمتر و سبزیجات بیشتر سفارش دهید. از کناره سس سالاد بخواهید و از چاشنی کمتر استفاده کنید.