به گفته متخصصان تغذیه، 5 باور غلط در مورد مصرف چربی
مردم در مورد چربی ها سردرگم هستند و تا حدودی قابل درک است. به هر حال، چند سال پیش، آنها به عنوان بدترین چیز در تاریخ شناخته می شدند، و اکنون به ما گفته می شود که چربی ها بخش مهمی از یک رژیم غذایی سالم هستند.
در برخی مواقع، احتمالاً برخی افسانه ها و باورهای غلط در مورد چربی ها شنیده اید، و ممکن است آنها به شما چسبیده باشند. (باز هم قابل درک است.) به همین دلیل است که ما با چندین
متخصص تغذیه در شیراز ارتباط داشتیم تا به رفع سوء تفاهمات در مورد چربی ها کمک کنیم. در اینجا بزرگترین چیزی است که احتمالاً شنیده اید و حقیقت واقعی.
افسانه: خوردن هر مقدار چربی، باعث افزایش وزن شما می شود
مطمئناً، اگر همیشه غذاهای پرچرب زیادی میخورید، احتمالاً شاهد افزایش تعداد آنها در مقیاس خواهید بود. اما اگر مراقب مصرف چربی، خود باشید، باید کاملاً خوب باشید. از آنجایی که چربی، در هر گرم 37 کیلوژول دارد (در مقایسه با 16 کیلوژول در هر گرم پروتئین یا چربی)، این درست است که مقدار کمی از آن بسیار زیاد است. برای جلوگیری از افزایش وزن، مطمئن شوید که آن را به مقداری مصرف میکنید که متناسب با نیاز روزانه شما به کیلوژول باشد. طبق
USDA، شما باید کمتر از 10 درصد کیلوژول در روز را از چربی های اشباع مصرف کنید. به طور کلی، کارشناسان می گویند که شما باید حدود 20 درصد از کیلوژول خود را در روز از چربی های سالم دریافت کنید.
افسانه: چربی، هیچ هدفی ندارد
خیر، برای حمایت از عملکردهای طبیعی مغز و بدن، به مقادیر کافی چربی در رژیم غذایی نیاز دارید. از جمله، بدن شما برای تولید هورمون، سیگنال دهی سلولی و تنظیم دمای بدن به چربی ها نیاز دارد. ، چربی، همچنین برای حمایت از مو، پوست و ناخن های سالم کلیدی هستند.
افسانه: چربی برای شما مضر استمانند کربوهیدرات ها، چربی های با کیفیت بالا و چربی های با کیفیت پایین وجود دارد. او با اشاره به چربی های اشباع شده که معمولاً در غذاهای فرآوری شده ظاهر می شوند، «چربی های با کیفیت پایین، درست مانند کربوهیدرات های با کیفیت پایین، برای سلامتی شما مفید نیستند. طبق دستورالعملهای غذایی
USDA برای آمریکاییها، غذاهای دارای چربی، خوب شامل غذاهایی مانند سالمون، گردو و دانههای کتان هستند، در حالی که چربیهای نه چندان خوب را میتوان در مواردی مانند کره، چربیهای گوشت گاو یا هر روغن گیاهی نیمه هیدروژنه یافت کرد.
افسانه: غذاهای پرچرب کلسترول شما را افزایش می دهند
در حالی که چربی های اشباع شده با افزایش کلسترول مرتبط هستند، انواع دیگری از چربی ها مانند اسیدهای چرب غیر اشباع که در آفتابگردان، سویا، دانه کدو تنبل، دانه کنجد، سالمون، ماهی تن و گردو یافت می شوند، به میزان قابل توجهی سطح کلسترول را کاهش می دهند.
افسانه: فقط یک نوع چربی وجود داردچربی، تمایل به جمع شدن دارد، اما در واقع چندین نوع مختلف وجود دارد. آنها بسیار متفاوت هستند. چربی های اشباع نشده و تک غیراشباع برای قلب سالم هستند و به راحتی توسط بدن سوزانده می شوند، در حالی که چربی های اشباع شده و چربی های ترانس راحت تر به عنوان چربی، بدن ذخیره می شوند. به گفته
USDA، چربیهای اشباع شده «در بیشترین مقدار در روغنهای نارگیل و هسته خرما، در کره و چربیهای گوشت گاو یافت میشوند». آنها همچنین در چربی های گوشت خوک و مرغ یافت می شوند. در همین حال،
USDA میگوید، چربیهای ترانس عمدتاً در روغنهای گیاهی نیمه هیدروژنهشده در غذاهای فرآوریشده و در چربیهای حیوانی یافت میشوند.