9 علامت عدم تحمل گلوتن که هرگز نباید نادیده بگیرید
گلوتن میتواند یک معشوقه بیرحمانه و بیرحم باشد این بخشی از بسیاری از بهترین چیزهای زندگی است (کیک! نان شیرینی، پاستا!)، اما در نهایت باعث میشود که برخی افراد احساس بدی کنند (در اینجا یک مرجع دوست پسر سابق وجود دارد، اما من این کار را خواهم کرد. مقاومت کردن).
گلوتن پروتئینی در گندم، چاودار و جو است و هضم آن برای برخی افراد بسیار سخت است شناخته شده ترین گروه افرادی هستند که به بیماری سلیاک مبتلا هستند، یک اختلال خود ایمنی که در آن خوردن گلوتن باعث آسیب دائمی به روده کوچک می شود. بر اساس گزارش بنیاد بیماری سلیاک، این بیماری از هر 100 نفر یک نفر را مبتلا می کند. اما گروه دیگری نیز وجود دارد: افراد مبتلا به «عدم تحمل» به گلوتن، که به گلوتن حساسیت غیر سلیاک (
NCGS) معروف است.

این افراد که طبق دو مطالعه اخیر منتشر شده در
Gastroenterology و
The Psychiatric Quarterly می توانند 0.5 تا 13 درصد از جمعیت را تشکیل دهند بیشتر علائم بیماری سلیاک را دارند اما هیچ یک از تغییرات فیزیولوژیکی مانند آسیب را نشان نمی دهند. اما بر خلاف بیماری سلیاک، که میتوان آن را به طور قطعی تشخیص داد، نمیتوانید با اطمینان از عدم تحمل گلوتن مطلع شوید.
عدم تحمل گلوتن در جامعه پزشکی به خوبی درک نشده است، اما نباید آن را بهعنوان روانشناختی یا صرفاً یک مد رد کرد.» "این واقعاً یک تشخیص طرد است هنگامی که ما از طریق آزمایش خون و آندوسکوپی، سلیاک را رد کردیم،
NCGS چیزی است که با آن باقی میمانیم."
با این حال، برخی از علائم بسیار مهم عدم تحمل گلوتن وجود دارد که نمی توانید آنها را نادیده بگیرید در اینجا 9 علامت وجود دارد که نشان می دهد ممکن است عدم تحمل گلوتن داشته باشید.
1. شما نمی توانید بدون احساس بیماری یا گرفتگی اسپاگتی بخورید.

یا نان یا کاپ کیک. به این دلیل است که درد معده حالت تهوع و گرفتگی شکم - پس از خوردن چیزی حاوی گلوتن شایعترین علامت
NCGS است.
2. شما فوق العاده نفخ می کنید.
نفخ می تواند به دلایل زیادی ایجاد شود، از هورمون ها گرفته تا لوبیا. اما اگر به درستی گلوتن را هضم نکنید، معده شما قطعاً می تواند احساس تورم و حساس شدن کند به خصوص بعد از وعده های غذایی مخصوصاً چسبناک،
3. پوست شما خشک و پوسته پوسته است.

در حالی که هیچ مطالعه علمی برای تأیید این مورد وجود ندارد، بسیاری از افراد مبتلا به حساسیت به گلوتن گزارش می دهند که دارای بیماری های پوستی هستند، از جمله پوست بیش از حد خشک، بثورات، آکنه و تکه های اگزما.
4. شما بدون تلاش وزن کم می کنید.کاهش وزن غیرارادی یکی از علائم اولیه بیماری سلیاک است، زیرا وقتی رودههای شما آسیب میبینند، غذایی را که میخورید به درستی جذب نمیکنید. در حالی که
NCGS به رودههای فرد آسیب نمیزند، میتواند به دلیل همراهی بسیاری از غذاها با درد منجر به کمتر خوردن شود، که به نوبه خود میتواند باعث کاهش وزن شود.
5. شما نمی توانید تمرکز کنید

حساسیت به گلوتن میتواند اساساً و گاهی منحصراً یک بیماری عصبی باشد.رفتارهای نوع
ADHD می تواند با حساسیت به گلوتن مرتبط باشد.
NCGS می تواند توانایی شما برای تمرکز را کاهش دهد.
6. اغلب اوقات احساس ناراحتی می کنید.تغییرات خلقی، یا احساس افزایش افسردگی و/یا اضطراب پس از خوردن غذاهای حاوی گلوتن، علامتی در افراد مبتلا به
NCGS است.
در واقع، یک مطالعه در سال 2014 که در
Alimentary Pharmacology & Therapeutics منتشر شد، نشان داد که افراد مبتلا به عدم تحمل گلوتن، پس از تنها سه روز مصرف گلوتن، افسردگی را افزایش دادند.
7. مدفوع شما به نوعی مسخره است.

همیشه یبوست دارید؟ اسهال انفجاری؟ مشکلات مدفوع یکی دیگر از نشانه های
NCGS است. هر زمان که تغییر قابل توجهی در حرکات روده خود مشاهده کردید که بیش از یک هفته طول کشید، باید به
پزشک فوق تخصص گوارش و کبد در شیراز مراجعه کنید
8. شما فقط نمی توانید چیزی را به خاطر بسپارید.یکی از علائم عصبی اولیه گزارش شده توسط بیماران مبتلا به حساسیت به گلوتن، «مه مغزی» یا فقط احساس این است که نمی توانند به وضوح فکر کنند و در به خاطر سپردن چیزها مشکل دارند.
9. شما آنقدر خسته هستید که بعد از چرت نیاز به یک چرت دارید.

رژیم غذایی شما یکی از بزرگترین عوامل در سطح انرژی شماست.برای مثال، قبلاً میدانید که خوردن آشغال باعث میشود احساس هدر رفتن کنید، در حالی که پروتئین و سبزیجات باعث میشوند در تمام طول پرانرژی باشید اما این ممکن است به گلوتن نیز گسترش یابد. سیاری از مبتلایان پس از ترک گلوتن سطح انرژی خود را افزایش می دهند.