نان الجزایری با سس فلفل
نان الجزایری با سس فلفل : این نان سنتی كه بیشتر در شهرهای كوهستانی شمال الجزایر رایج است همراه با سس ویژه فلفل بسیار مورد توجه مردم این نواحی قرار دارد و مناسب برای مصارف گوناگون بهویژه همراه با نیمرو است.
مواد لازم:
- 2عدد فلفل دلمه ای قرمز
- 4عدد گوجه فرنگی
- 900گرم آرد سمولینا
- 3فنجان آب
- 4قاشق غذاخوری روغن زیتون برای استفاده خام
- 6قاشق غذاخوری روغن زیتون برای سرخ كردن
- 4حبه سیر خرد شده
- 1عدد فلفل سبز خردشده
- نمك به میزان لازم
طرز تهیه:
1. فر گاز را روشن كنید و بگذارید تا خوب داغ شود. سپس فلفل و گوجه فرنگی را روی یك كاغذ نسوز یا ورقه آلومینیوم قرار دهید و حدود 8دقیقه در فر بگذارید. چندین بار فلفل و گوجه را برگردانده تا تمام بخشهای آنها خوب كباب شوند. سیاه شدن پوستشان مهم نیست ؛ چه بسا این طوری آسانتر پوست كندهشوند. پس از 8دقیقه آنها را از فر بیرون میآوریم و پوست، دانه و مغز فلفل و گوجه فرنگی را خارج میكنیم.
2. در یك كاسه كوچك یك قاشق روغن زیتون را با آتش متوسط داغ كنید. فلفل سبز تند و سیر را به آن بیفزایید و تفت دهید.
3. سپس فلفل سبز و سیر را خارج كنید و با فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی مخلوط كنید. این مخلوط را با یك چاقو خرد كنید تا چیزی شبیه به یك سس حاصل آید.
4. سمولینا را در یك كاسه با نمك و چهار قاشق روغن زیتون مخلوط كرده و روی آتش گاز قرار دهید و كم كم به آن آب بیفزایید. در همین زمان مخلوط مزبور را با دستان خود ورز دهید تا خمیری حاصل شود كه نه چسبناك و نه سفت باشد و در ضمن بتوان آنرا با دست به بخشهایی تقسیم كرد. در این زمان آنرا به شش بخش تقسیم و شش قطعه به شكل توپ ایجاد می كنیم.
5. در یك ماهیتابه بزرگ برای هركدام از توپ های خمیر یك قاشق غذاخوری روغن بریزید تا داغ شود و سپس توپ را كه به صورت ورقههای گرد (نازك نباشد) در آوردهاید، در آن به نوبت تفت دهید تا بر سطح خمیر لكههای قهوه ای پدیدار و ترد شوند. سپس آنها را از ماهیتابه خارج كنید و در یك پارچه یا كاغذ جاذب روغن بهمدت كمی قرار دهید.
6. نان آماده است و آنرا در سسی كه از قبل آماده كردهاید بزنید و نوش جان كنید. اگر دوست داشتید روی سس را با چند پر سبزی ترجیحا جعفری و اندكی پیاز خرد شده بیارایید.
مطالب مرتبط:
سالسای خیار ؛ کمی پیشرفته تر از ماست و خیارِ خودمان
مرغ با سس ماست و پیازچه
کوکوی مرغ با اسفناجِ پرخاصیت
سـوپ مینسترونه آسان؛ سـوپ کودکان بدغذا
رول لازانیای پپرونی ، با این پنیرهای متنوع
طرز تهیه خوراک مرغ و قارچ ایتالیایی
طرز تهیه توپک پاستا
طرز تهیه مرغ بریان در قابلمه، بدون نیاز به فر
طرز تهیه رول کلم – آشپزی با کلم و گوشت بوقلمون
بورانی بادمجان ؛ بورانی پرطرفدارِ تازه مد شده