اگر علاقه مند به امتحان کردن انواع کوکو هستید در این مقاله طرز تهیه کوکوی مرغ به همراه اسفناج را آموزش داده ایم. این کوکوی متفاوت طعم فوق العاده ای دارد به علاوه که اسفناج ارزش غذایی و خواص زیادی دارد. برای آموزش تهیه این غذا در ادامه همراه ما باشید.
مواد لازم برای تهیه کوکوی مرغ
- فیله مرغ (ریز خرد شده): 3 عدد
- تخم مرغ: 2 عدد
- برگ اسفناج تازه یا یخ زده (ریز خرد شده): به مقدار لازم
- پیاز (ریز خرد شده): یک عدد
- سیر (ریز خرد شده): یک حبه
- نمک: به مقدار لازم
- فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
- روغن: برای سرخ کردن
- آرد: 2 قاشق سوپ خوری
- نشاسته ذرت: یک قاشق سوپ خوری
یکی دیگر از غذا های خوشمزه ای که می توانید با مرغ تهیه نوش جان کنید، مرغ با سس ماست و پیازچه است. پیازچه هم ارزش غذایی زیادی دارد. برای تهیه این غذای خوش طعم به دستور پخت ارائه شده در لینک بالا مراجعه فرمایید.
طرز تهیه کوکوی مرغ با اسفناجِ پرخاصیت
1. روغن در در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید و سیر و پیاز خرد شده را در آن تفت دهید. اسفناج را اضافه کرده و تفت دهید.
2. فیله های مرغ را ریز خرد کنید. سفیده و زرده تخم مرغ ها را جدا کرده و زرده ها را با نمک، فلفل سیاه، آرد و نشاسته مخلوط کنید. سپس مخلوط اسفناج تفت داده شده را اضافه کرده و کاملا مخلوط کنید.
3. سفیده تخم مرغ ها را آن قدر بزنید تا کف کنند و به همراه فیله مرغ به آرامی به مواد اضافه و مخلوط کنید. گلوله هایی از مخلوط به دست آمده را جدا کرده و کف دست خود پهن کنید. آنها را در روغن داغ سرخ کنید تا کاملا طلایی و برشته شود. سپس سرو کنید.
طرز تهیه کوکوی مرغ جذاب و خوشمزه ، معرفی مواد اولیه برای تهیه کوکوی مرغ با اسفناجِ پرخاصیت . ارائه بهترین و راحت ترین دستور برای تهیه کوکوی مرغ و اسفناج لذیذ.