بورانی بادمجان ؛ یکی از پرطرفدار ترین بورانی ها بین دوستداران این سبک غذا هاست. اگر علاقه مندید که طرز تهیه این بورانی فوق العاده را یاد بگیرید، تا انتها همراه ما باشید.

مواد لازم برای تهیه بورانی بادمجان
- ماست پرچرب ۱ پیمانه
- بادمجان ۳ عدد
- سیر ۲ حبه
- لیمو ترش ۱ عدد
- روغن زیتون ۳ قاشق سوپ خوری
- نمک به مقدار لازم
اگر طرفدار غذاهایی هستید که با بادمجان درست می شوند، راز و رمز کشک بادمجان خوشمزه باید برای شما جذاب باشد. از طریق لینک ارئه شده می توانید به فوت و فن های تهیه یک کشک بادمجان محشر دسترسی داشته باشید.
طرز تهیه بورانی بادمجان
1- سیر را رنده کنید.
2- کبابپز را از قبل گرم کنید یا اجاق را روی شعله متوسط روشن کنید و روی آن شعله پخشکن قرار دهید.
3- با استفاده از یک چاقوی تیز، در 3 تا 4 نقطه از بادنجانها شکاف ایجاد کنید تا موقع پختن نترکند.
4- بادمجانها را روی شعله پخشکن یا کبابپز بگذارید و آن ها را کباب کنید؛ گهگاهی آنها را بچرخانید تا زمانیکه پوست آنها سیاه و ورقه ورقه شود. آنگاه بادمجانها را کنار بگذارید تا خنک شوند.
5- وقتی بادمجانها به اندازه کافی سرد شدند، آنها را پوست بکنید و خرد کنید؛ مجددا با چنگال له کنید تا نرم شوند.
6- بادمجانهای له شده را درون یک کاسه متوسط بریزید. روغن، ماست و آب لیموترش تازه را به آن اضافه کنید و آنها را هم بزنید تا جاییکه خوب با یکدیگر مخلوط شوند.
7- سیر و نمک را هم اضافه کنید و هم بزنید. سپس مواد را در ظرفی که میخواهید سرو کنید، بریزید.
8- اگر تمایل دارید آن را با جعفری و دانههای انار تزیین کنید. این غذا را سرد میل کنید.
طرز تهیه بورانی بادمجان ؛ پرطرفدار ترین بورانی ، معرفی مواد اولیه برای تهیه بورانی بادمجان. ارائه بهترین و راحت ترین دستورالعمل برای تهیه بورانی بادمجان خوشمزه .