طرز تهیه پای مرغ خامه ای بسیار ساده است. این مرغ با یک سس لذیذ همراه با خامه طبخ می شود و در کل برای کسانی که رژیم غذایی خاصی را رعایت می کنند مناسب نیست. طرفداران غذا های پرکالری ئ خوشمزه می توانند از این دستور تهیه استفاده کنند.

مواد لازم براى تهیه پای مرغ خامه ای
- ٢٧٠ گرم آرد
- ٢٧٠ گرم کره
- ١ قاشق چایخورى نمک
- سه و ۲/۳ قاشق غذاخورى آب
- ١ عدد پیاز ریز خرد شده
- ١ حبه سیر رنده شده
- ١ عدد سینه مرغ پخته و رشته رشته شده
- ٣ قاشق غذاخورى رب گوجه فرنگى
- نمک
- یک مشت جعفرى تازه خرد شده
- ٢١٠ گرم پنیر خامه اى
- روغن زیتون
طرز تهیه پای مرغ خامه ای
آرد و کره را در یک ظرف هم میزنیم، نمک را اضافه میکنیم آب را هم کم کم به مخلوط اضافه کرده و ورز میدهیم، در یک قابلمه کوچک، سیر و پیاز را در روغن سرخ میکنیم، رب، مرغ، نمک ، فلفل را اضافه کرده و کمى با هم میپزیم. خمیر را به دو قسمت تقسیم کرده، و با وردنه دو خمیر را کاملا باز و نازک میکنیم، در یک ظرف مخصوص پاى یک خمیر را مى اندازیم، مواد را روى آن ریخته و پنیر خامه اى را روى مواد ریخته و در آخر، ورقه خمیر دیگر را روى مواد پهن میکنیم، با چنگال چند سوراخ کرده و در فر با دماى ١٩٠ درجه سانتیگراد به مدت ١ ساعت میپزیم، براى خوش رنگ شدن پاى، میتوانیم، روغن و یک زرده تخم مرغ ا مخلوط کنیم و با برس روى خمیر بمالیم، و در فر قرار دهیم . البته که پای شپرد (پای گوشت و سیب زمینی) هم به قدری لذیذ است که ارزش امتحان کردن را حتما خواهد داشت.
نوش جان و لذت ببرید !
طرز تهیه پای مرغ خامه ای ، ارائه بهترین دستور تهیه پای مرغ خامه ای. طرز تهیه پای مرغ.
منبع: وب سایت پی جو