سیر سیاه چه می کند؟
سیر یک غذای فوق العاده نامیده می شود و این نسخه قدیمی ممکن است مزایای تغذیه ای بیشتری داشته باشد

سیر سیاه چیست؟
سیر سیاه به سادگی سیر معمولی است که تخمیر شده است. این کار میخک ها را تیره می کند و آنها را جویدنی و ژله مانند می کند. همچنین طعمی شیرین و تلخ شبیه به سرکه بالزامیک و انجیر به آنها می دهد. فرآیند تخمیر همچنین از شر طعم و مزه قوی سیر خلاص می شود که برخی آن را دوست دارند اما تحمل را برای برخی دیگر دشوار است.
اگرچه سیر سیاه در سالهای اخیر محبوبیت زیادی در بین غذاخوریها و سرآشپزها پیدا کرده است، اما قرنهاست که در کشورهای آسیایی از جمله ژاپن، کره جنوبی و تایلند مصرف میشود. در حالی که سیر سیاه باید طی چند هفته در محیط گرم و کنترل شده با رطوبت تخمیر شود، فرآیند دقیق در فرهنگ ها و تولیدکنندگان متفاوت است. روش تخمیر نیز بر مزایای سلامتی تأثیر دارد. سیر سیاه را می توان به عنوان غذا مصرف کرد یا به دلیل طعم متمایزش به عنوان چاشنی استفاده کرد. از طرف دیگر، سیر سیاه را می توان پودر کرده و به عنوان یک مکمل سلامت مصرف کرد.
چگونه کار می کند؟

سیر تازه فواید بسیاری برای سلامتی دارد که به آن یک غذای فوق العاده می گویند. این میخکهای کوچک مملو از مواد مغذی خوب هستند - مانند فلاونوئیدها (که اثرات آنتی اکسیدانی دارند)، الیگوساکاریدها (که ممکن است برای سیستم ایمنی مفید باشند)، اسیدهای آمینه. آنها همچنین حاوی آلیسین هستند، یک ترکیب گوگرد که به خوبی برای خواص تقویت کننده سلامت آن تحقیق شده است - و بوی سیر تازه را می دهد. اعتقاد بر این است که این دارو از طیف گسترده ای از بیماری ها پیشگیری کرده و نتایج را بهبود می بخشد، و با کاهش یا کمک به پیشگیری از چهار علت اصلی مرگ بیماری قلبی، سکته، سرطان و عفونت مرتبط است.
همچنین برای تقویت سیستم ایمنی بدن می توناید مقاله 6 را برای تقویت سیستم ایمنی بدن در وب سایت پی جو مطالعه نمایید.
شواهد چیست؟مزایای سلامتی سیر سیاه و تازه توسط تعداد زیادی از مطالعات پشتیبانی می شود.
از سیستم ایمنی حمایت می کندسطوح بالای آنتی اکسیدان موجود در سیر سیاه به مبارزه با رادیکال های آزاد، کاهش التهاب و جلوگیری از آسیب اکسیداتیو به سلول ها کمک می کند. مطالعه ای در سال 2012 روی 21 داوطلب، اثرات سیر سیاه و خام را بر روی سیستم ایمنی مقایسه کرد. سیر سیاه در مورد خواص ضد سرطانی و آنتی اکسیدانی و همچنین حمایت از سیستم ایمنی عملکرد بهتری داشت.
به مبارزه با سرطان کمک می کندبررسی 25 مطالعه نشان داد که مصرف سیر کهنه با بروز سرطان ارتباط معکوس دارد، در حالی که مطالعه دیگری در سال 2014 نشان داد که عصاره سیر سیاه کهنه شده می تواند به مبارزه با سلول های سرطان روده بزرگ کمک کند. مطالعات همچنین نشان داده اند که عصاره سیر سیاه کهنه شده رشد و گسترش سلول های سرطان خون را کاهش می دهد. اعتقاد بر این است که این اثرات ضد سرطانی ناشی از ترکیبات آنتی اکسیدانی سیر سیاه و به ویژه ترکیبات فنلی است که بسیار بیشتر از سیر تازه است.
به سلامت قلب کمک می کند

آزمایشهای انجام شده به عنوان بخشی از مطالعات آزمایشگاهی نشان دادهاند که سیر سیاه میتواند به ترمیم آسیب ماهیچههای قلب ناشی از ایسکمی یا محدود شدن جریان خون به قلب کمک کند. آزمایش آزمایشگاهی دیگری از کره نشان داد که ممکن است با کاهش سطوح بالای کلسترول و تری گلیسیرید، خطر بیماری قلبی را کاهش دهد.
همچنین برای درمان بیماری های قلب و عروق می توانید به متخصص قلب و عروق در شیراز مراجعه نمایید.
از سلامت مغز حمایت می کندآنتی اکسیدان های موجود در سیر سیاه به این معنی است که می تواند به کاهش التهاب کمک کند و بنابراین ممکن است به پیشگیری از زوال عقل، آلزایمر و بیماری های پارکینسون کمک کند. آزمایشهای آزمایشگاهی همچنین نشان دادهاند که میتواند به بهبود حافظه در مواردی که شناخت مختل است کمک کند.
در صورت ابتلا به آلزایمر برای درمان می توناید به مراکز درمان آلزایمر در شیراز مراجعه نمایید
قند خون را تثبیت می کند

تعدادی از مطالعات به تأثیر سیر سیاه بر سطح قند خون، به ویژه در زمینه چاقی و دیابت پرداخته اند. شواهد نشان می دهد که ممکن است برای کمک به پیشگیری از عوارض دیابت و بهبود مشکلات متابولیک و عروقی ناشی از رژیم غذایی با ساکارز بالا مفید باشد.
عوارض مصرف سیر سیاه
سیر، به دو شکل تازه و کهنه، قرن هاست که خورده می شود و بنابراین به طور کلی بی خطر است. اگرچه برخی از عوارض جانبی بالقوه وجود دارد. می تواند دستگاه گوارش را تحریک کند و علائمی مانند سوزش سر دل، گاز، حالت تهوع، اسهال و بوی بدن را به خصوص در صورت مصرف زیاد ایجاد کند. با این حال، اکثر مردم سیر سیاه را بهتر از سیر تازه تحمل می کنند.
برخی از افراد ممکن است پس از مصرف سیر علائم آلرژی غذایی مانند آسم، آبریزش بینی یا مشکلات پوستی را تجربه کنند. اگر نگران هستید، بلافاصله مصرف آن را متوقف کنید و با پزشک عمومی خود مشورت کنید.