بورانی کنگر را هم امتحان کنید
بورانی کنگر : وقتی هنوز سبزیجات متنوعی با طعم و مزه متفاوت پیدا می شود که شما می توانید با آنها بورانی ماست و آن سبزی مخصوص را درست کنید چرا سراغ ماست و خیار یا بورانی اسفناج می روید؟ بورانی کنگر هم با کوکوهای مختلف خوشمزه می شود هم با پلوقاطی ها.
مواد لازم:
- نیم کیلوگرم کنگر پاک شده
- 2 /1 2 پیمانه ماست
- 1 بوته سیر
- نمک و فلفل به میزان لازم
- 2 /1 پیمانه آب
- گل سرخ برای تزئین
طرز تهیه:
1. ابتدا کنگرها را شسته و به صورت نوارهای درشت به طول 5 سانتی متر یا 2 بند انگشت خرد کنید.
2. حبه های سیر را با پوست از هم جدا کرده و در ظرفی حاوی آب سرد بریزید و بگذارید چند ساعتی خیس بخورد؛ به این ترتیب، پوست آنها به راحتی جدا می شود. پس از این مدت، پوست آنها را کنده و به صورت ریز رنده کنید.
3. در یک تابه گود مقداری روغن بریزید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا داغ شود؛ سپس کنگرهای خردشده را به آن اضافه کنید و داخل روغن تفت دهید. پس از اینکه کنگرها سرخ شد، سیرهای رنده شده را همراه نمک و فلفل به آن اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید. برای سرخ شدن سیر حدود 3 تا 5 دقیقه زمان کافی است.
4. در مرحله بعد، آب را در تابه بریزید و در آن را بگذارید و اجازه بدهید تا کنگرها روی حرارت کم بپزند. سپس در تابه را بردارید تا آب اضافی باقیمانده بخار شود.
5. حالا ماست را اضافه کرده و بگذارید بر اثر حرارت به اصطلاح یک قل بزند. پس از آن، بلافاصله اجاق را خاموش کنید و وقتی که برانی کمی سرد شد، آن را با گل سرخ تزئین کرده و سرو کنید.
نکات تکمیلی:
- كنگر ماست جزو پیش غذا - بورانی و پوره میباشد
- زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه
- و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15 دقیقه میباشد .
- كنگر ماست را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
- توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد
مطالب مرتبط:
سالسای خیار ؛ کمی پیشرفته تر از ماست و خیارِ خودمان
مرغ با سس ماست و پیازچه
کوکوی مرغ با اسفناجِ پرخاصیت
سـوپ مینسترونه آسان؛ سـوپ کودکان بدغذا
رول لازانیای پپرونی ، با این پنیرهای متنوع
طرز تهیه خوراک مرغ و قارچ ایتالیایی
طرز تهیه توپک پاستا
طرز تهیه مرغ بریان در قابلمه، بدون نیاز به فر
طرز تهیه رول کلم – آشپزی با کلم و گوشت بوقلمون
بورانی بادمجان ؛ بورانی پرطرفدارِ تازه مد شده