شاید درست کردن کباب کوبیده و کباب هایی که با گوشت چرخی تهیه می شوند برای همه آسان نباشد بنابراین در این مقاله طرز تهیه کباب دیگی را ارائه داده ایم که همان کباب کوبیده است، اما برای تهیه آن احتیاج به استفاده از سیخ را ندارید.

کباب دیگی یا کباب تابه ای یکی از کباب های سنتی ایرانی است که طرفداران زیادی دارد.
زمان آماده سازی: 10 دقیقه
زمان پخت: 15 دقیقه
سطح دشواری: متوسط
مقدار سرو: برای 5 نفر
مواد لازم برای تهیه کباب دیگی
- گوشت سردست گوساله: 500 گرم
- گوشت قلوه گاه گوسفندی: 200 گرم
- پیاز (چرخ شده): 200 گرم
- روغن: یک پیمانه کوچک
- نمک: 2 قاشق سوپ خوری
- فلفل سیاه (پودر شده): 2 قاشق چای خوری
- تخم مرغ: یک عدد
- زعفران (آب کرده): 2 قاشق سوپ خوری
مواد اولیه برای تهیه یک دنده کباب فوق العاده نیز، در لینک ارائه شده قابل مشاهده می باشد.
طرز تهیه طرز تهیه کباب دیگی
1. ابتدا گوشت قلوه گاه و سردست را یک بار نمک زده و به مدت 4 الی 5 ساعت در یخچال نگه دارید.
2. سپس پیاز را چرخ کرده، آب پیاز را گرفته به طوری که خیلی خشک نشود و خیلی هم آب نداشته باشد.
3. پیاز و گوشت را مخلوط کرده و فلفل سیاه پودر شده، زعفران و تخم مرغ را اضافه کرده و 32 بار با دنده ریز چرخ گوشت چرخ کنید و کاملا ورز دهید تا چسبندگی کامل را داشته باشد.
4. سپس کف تابه را با روغن کمی چرب کرده گوشت را در تابه به قطر نیم سانت تا یک بند انگشت پهن کنید، بعد آن را با کفگیر چوبی حالت بدهید و برش دهید تا برش ها به شکل کباب سیخی در آیند. دقت داشته باشید که حرارت نباید خیلی زیاد باشد تا روی کباب شما برشته شود و مغز آن خام بماند و یا نباید حرارت اینقدر کم باشد که کباب شما آب بیندازد.
توصیه و نکات مهم درباره تهیه کباب
1. گوشت را 2 بار با دنده ریز چرخ گوشت چرخ کنید.
2. آب پیاز را کامل بگیرید. پیاز را 2 ساعت زودتر چرخ کنید، روی آن را بپوشانید و در یخچال نگه دارید.
جایگزین های احتمالی:
در نبود قلوه گاه گوسفندی از ران گوساله و قلوه گاه گوساله استفاده نمایید.
طرز تهیه کباب دیگی لذیذ ، راهنمای قدم به قدم طرز تهیه کباب دیگی .
منبع: وب سایت پی جو