نودل گشنیز و کنجد ؛طعمی متفاوت
نودل غذایی پرطرفدار و خوشمزه است. در این مطلب طرز تهیه نوع متفاوتی از نودل یعنی نودل با گشنیز و کنجد و میگو را برایتان آورده ایم.
مواد مورد نیاز:
- نودل: 100 گرم
- میگو (پوست گرفته شده): 100 گرم
- سیر (خرد شده): 1 حبه
- پیازچه (خرد شده): 1 عدد
- فلفل چیلی قرمز: 1 عدد
- گشنیز تازه (خرد شده): 30 گرم
- کنجد: 1 قاشق چای خوری
- آب لیمو ترش تازه: 2 قاشق سوپ خوری
- روغن کنجد: 1 قاشق چای خوری
- روغن مایع: 2 قاشق سوپ خوری
روش پخت:
- میگو را به مدت 3 دقیقه درون آب و نمک در حال جوش ریخته تا پخته شود. سپس آن را آبکش کنید.
- سیر، پیازچه، فلفل چیلی و گشنیز را درون دستگاه غذاساز ریخته و خوب پوره کنید تا خمیر نرمی به دست آید.
- نودل را درون قابلمه ای حاوی آب جوش ریخته و به مدت 4 دقیقه (یا طبق زمان روی بسته آن) بگذارید تا بپزد. بعد آن را آبکش کنید.
- روغن مایع را درون تابه ای چدنی (وُک) گرم کرده، سپس پوره مواد را درون آن ریخته و به مدت 1 دقیقه روی حرارت متوسط تفت دهید.
- بعد میگوی پخته شده را به آن افزوده و به مدت 3 دقیقه تفت دهید.
- سپس آب لیموترش را بیفزایید و چند دقیقه دیگر به تفت دادن ادامه دهید.
- نودل پخته شده را همراه با روغن کنجد به مواد اضافه کرده و تفت دهید.
- سپس کنجد را روی آن ریخته و سرو کنید.
موضوع: نودل گشنیز و کنجد ؛طعمی متفاوت
مطالب مرتبط:
طرز تهیه نودل سبزیجات ،غذای سریع چینی
طرز تهیه سالاد نودل آسیایی
طرز تهیه کتلت نودل
سوپ خامه ای مرغ و نودل