طرز تهیه چیزکیک تنوری با خامه قنادی
چیزکیک یکی از خوشمزهترین کیکها یا دسرهایی است که طرفداران زیادی دارد. این دسر خوشمزه در کنار یک نوشیدنی خوشمزه مثل چای یا قهوه میتواند بعدازظهر خوبی را در کنار خانواده یا دوستانتا رقم بزند. یکی از موادی که برای تهیه این دسر خوشمزه لازم است، خامه قنادی است که امروز با استفاده از خامه قنادی سولیانو کاله، طرز تهیه چیزکیک را مرور خواهیم کرد.
تعداد نفرات: ۸ نفر
طرز تهیه خمیر زیرین چیزکیک
زمان آمادهسازی: ۳۰ دقیقه
زمان پخت: ۱۲ دقیقه
- آرد ۶۰۰ گرم
- پودر شکر ۱۴۰ گرم
- روغن صاف ۳۲۰ گرم
- تخم مرغ ۴ عدد
- شیره آب و شکر۲ قاشق
- شیر ۴ قاشق
- وانیل نصف قاشق چایخوری
مراحل آمادهسازی چیزکیک تنوری
برای تهیه چیزکیک تنوری ، در ابتدا روغن صاف را رنده کرده و با دست مخلوط میکنیم تا حالت خمیری پیدا کند. در مرحله بعدی پودر قند را اضافه و مخلوط را با دست به طور کامل مخلوط میکنیم. در آخر هم تخممرغ ، وانیل، شیر، آب و شکر را در ظرفی مخلوط کرده و به مواد اضافه میکنیم. مخلوط را خوب هم میزنیم تا خمیر مورد نظر بهدست بیاید. خمیر را جمع میکنیم و برای اینکه خمیر به دست نچسبد از کمی آرد استفاده میکنیم. سپس خمیر را به دو قسمت تقسیم کرده و به طور مساوی در ۲ قالب می ریزیم. توجه داشته باشید که انتهای قالبها را کمی چرب کنید تا خمیر به کف قالب نچسبد.
طرز پخت و تهیه چیزکیک
خمیر آماده شده را به مدت ۱۲ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد درون فر گذاشته و بگذارید به طور کامل پخته شود. بعد از این زمان، سینی خمیر پخته شده را از فر خارج کرده و مواد زیرین (مواد داخل چیز کیک) را داخل خمیر آماده شده میریزیم.
طرز تهیه مواد داخل چیزکیک
زمان آمادهسازی: ۱۵ دقیقه
زمان پخت: ۲۵ دقیقه
- پنیر خامه ای ۹۰۰ گرم
- خامه قنادی سولیانو کاله ۳۲۰ گرم
- شکر ۳۰۰ گرم
- تخممرغ ۶ عدد
- کره آب شده ۱۰۰ گرم
- آرد ذرت ۶۰ گرم
- وانیل نصف قاشق چای خوری
مراحل آمادهسازی
ابتدا پنیر و شکر را با همزن بزنید تا حل شود بعد خامه قنادی سولیانو کاله را اضافه کرده آنقدرهم میزنیم تا فرم بگیرد. بعد تخممرغ و آرد ذرت را اضافه میکنیم. در مرحله بعد منتظر میشویم تا مخلوط آب شود که آن را در حد مخلوط شدن هم میزنیم. توجه داشته باشید که مخلوط زیاد هم نخورد. چرا که بعد از خارج شدن از فر (دمای فر ۱۵۰ درجه ) پفی که کرده از بین میرود، داخل قالب چیز کیک که خمیر زیرین را گذاشتیم قالب را لببهلب پر میکنیم.
طرز تهیه و پخت
در فر را باز کرده و سینی مواد مخلوط شده را داخل فر می گذاریم و به مواد داخل فر به مدت ۲۵ دقیقه با دمای ۱۵۰ درجه سانتیگراد اجازه پخت میدهیم .پس از آن از فر بیرون آورده و اجازه می دهیم در دمای محیط خنک شود.حال میتوانید کیک آماده شده را به دلخواه برش بزنید.
موضوع: طرز تهیه چیزکیک تنوری با خامه قنادی
مطالب مرتبط:
چیز کیک وانیلی با میوه های فصل
طرز تهیه چیز کیک کاراملی نمکی
طرز تهیه چیز کیک شکلاتی ؛ حرفهای اما ساده
طرز تهیه کیک موزی با خامه پنیری