مجله آشپزی پی جو - رول بادمجان با سس پستو لذیذ یک غذای مدرن و بسیار متفاوت اما دارای طعم فوق العاده است. اگر غذاهایی که با بادمجان طبخ می شوند برای شما جذاب اند، این دستور تهیه برای شما ارزش امتحان کردن را دارد.

مواد لازم برای تهیه رول بادمجان با سس پستو لذیذ
- 2 عدد بادمجان
- 4 ق س قارچ ریز خرد شده
- 2 ق س ریحان خرد شده
- 2 ق س پنیر پارمسان
- 2 حبه سیر رنده شده
- 2 /1 پیمانه پنیر ریکوتا
- به میزان لازم نمک و فلفل
- مقداری روغن
مواد لازم برای تهیه سس پستو
- 5 حبه سیر رنده شده
- 1 پیمانه پنیر پارمسان
- 2 پیمانه ریحان
- 1 پیمانه روغنزیتون
- 1 پیمانه گردوی خرد شده
- به میزان لازم نمک و فلفل
موساکای گوشت و بادمجان نیز یکی از لذیذترین غذاهایی است که می توانید تهیه و امتحان کنید و ما دستور تهیه این غذای لذیذ را ارائه داده ایم.
طرز تهیه رول بادمجان با سس پستو لذیذ
1. ابتدا بادمجانها را شسته و پوست بگیرید طوری که قسمتهایی از پوست روی بادمجانها بماند. حالا بادمجانها را بهصورت لایههای نازک برش بزنید. در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. حالا برشهای بادمجان را داخل تابه سرخ کنید، سپس آنها را کنار بگذارید.
2. در یک کاسه مناسب قارچ خرد شده را با ریحان، پنیر پارمسان، پنیر ریکوتا، سیر و مقداری نمک و فلفل خوب مخلوط کنید. فر را با دمای 170 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. سینی فر را کمی چرب کنید. حالا یک قاشق از مخلوط را داخل برشهای بادمجان بگذارید و سپس آنها را لوله کنید. بادمجانهای لولهای را داخل سینی فر بچینید.
3. حالا باید سس را آماده کنید. به این صورت که تمامی مواد برای تهیه سس را داخل ظرف غذاساز بریزید و دستگاه را روشن کنید تا سس آماده شود. سس را داخل یک کاسه بریزید و بقیه مواد باقیمانده از مخلوط قارچ را با سس مخلوط کنید. حالا مخلوط حاصل را روی بادمجانهای لولهای بریزید.
4. قالب را به مدت 15-10 دقیقه داخل فر قرار دهید تا غذا آماده شود، سپس سینی را از فر درآورید و صبر کنید تا کمی سرد شود. حالا میتوانید غذا را سرو کنید.
طرز تهیه رول بادمجان با سس پستو لذیذ ، معرفی مواد اولیه برای تهیه رول بادمجان با سس پستو . ارائه بهترین طرز تهیه رول بادمجان با سس پستو خوشمزه.