برای طرفداران دسر ها و شیرینی های میوه ای اینبار طرز تهیه پای هلو را ارائه داده ایم. در ادامه مقاله مطالب و راهنمای لازم برای تهیه این پای را در اختیار کاربران این سایت قرار داده ایم.

مواد لازم برای تهیه پای هلو
- آرد: ۲ و نیم پیمانه
- تخم مرغ: ۳ عدد
- شکر: ۱ پیمانه
- ماست: ۱ پیمانه
- روغن مایع: یکسوم پیمانه
- کره: ۱۰۰ گرم
- بیکینگپودر: ۱ قاشق غذاخوری
- وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری
- هلو: ۱ تا ۲ عدد
آموزش تهیه خمیر پای را نیز ارائه داده ایم که می توانید برای درست کردن انواع پای میوه ای از آن ها استفاده کنید.طرز تهیه پای هلو
۱- مدتی قبل از شروع کار، موادی که داخل یخچال هستند را بیرون بیاورید تا با محیط همدما شوند.
۲- فر را روشن کنید و درجه آن را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید تا گرم شود.
۳- قالب ها را آماده کنید.
۴- آرد و بیکینگ پودر را با یکدیگر ترکیب و چند بار الک کنید.
۵- شکر و کره نرم شده و روغن مایع را حدود ۵ دقیقه با یکدیگر هم بزنید تا رنگ روشن پیدا کند و کشدار شود.
۶- تخم مرغها را تکتک به مواد بیافزایید، هر کدامشان را ۳۰ ثانیه هم بزنید.
۷- همراه با آخرین تخم مرغ وانیل را نیز اضافه کنید.
۸- ماست را اضافه و همزن را خاموش کنید.
۹- مخلوط بیکینگ پودر و آرد را ذره ذره به مواد اضافه کنید و با استفاده از لیسک آنها را آرام هم بزنید.
۱۰- این خمیر را در قالبها بریزید. (برای این که مواد هنگامی که در فر هستند سر ریز نشوند بهتر است آنها را تا دو سوم پر کنید.)
۱۱- هلو را با پوست اسلایس نازک کنید و روی خمیر یک تا دو اسلایس بگذارید.
۱۲- سینیای که قالبها را در آن قرار دادید را در فر قرار دهید و بگذارید ۳۰ دقیقه در آن بماند.
۱۳- بعد از طی این مدت سینی را از فر خارج کنید و پس از این که خنک شد روی آن پودر قند بپاشید و در ظرف بچینید.
طرز تهیه پای هلو ، ارائه بهترین دستور تهیه تهیه پای هلو.
منبع: وب سایت پی جو