اگر دوست دارید بدانید طرز تهیه خمیر مخصوص انواع پای چگونه است، در این مقاله به طور مفصل درباره نحوه تهیه این خمیر ها توضیح داده شده است.

زمان آماده سازی: 12 ساعت
زمان پخت: 1 ساعت
زمان کل: 13 ساعت
مواد اولیه برای تهیه خمیر مخصوص انواع پای
نمک: 1 قاشق چایخوری
آبلیمو: 2 قاشق غذاخوری
زرده تخم مرغ: 2عدد
کره: 220 گرم
آرد: 3 ونیم لیوان
شکر: 3 قاشق غذاخوری
طرز تهیه خمیر مخصوص انواع پای
ابتدا آرد را با نمک مخلوط کرده و 3 مرتبه الک کنید تا هوا خورده و سبک شوند.سپس شکر را به آنها بیفزایید و داخل میکسر ریخته و خوب هم بزنید. کره سرد و سفت را به تکه های کوچک برش بزنید و اضافه کنید سپس با نوک انگشتان دست مواد را باهم مخلوط کنید.یا آن را داخل میکسر بریزید تا مواد کاملا مخلوط شده و یکدست شوند.سپس 5 قاشق غذاخوری آب خیلی سرد ، آبلیمو و زرده تخم مرغ را داخل کاسه ای بریزید و با چنگال بزنید تا یکدست شوند سپس این مخلوط را کم کم به خمیر اضافه و مخلوط کنید تا خمیر خودش را بگیرد.سطحی مناسب را آرد پاشی کرده و خمیر پای را روی سطح کار قرار دهید و از اطراف به طرف مرکز جمع کنید و فشار دهید تا ذرات خمیر به هم بچسبند .توجه داشته باشید این خمیر را زیاد ورز ندهید ، فقط تا اندازه ای خمیر را ورز دهید که مواد با هم مخلوط شوند.
خمیر پای را پس از آماده شدن درون نایلون فریزر قرار دهید و حداقل به مدت 5 ساعت داخل یخچال بگذارید تا آماده کار شود.
حالا که طرز تهیه خمیر پای را می دانید، بهتر است حتما یکبار پای هلو را درست کنید و نوش جان کنید.
نکات مهم درباره طرز تهیه خمیر مخصوص انواع پای
1)بهتر است مواد را از ابتدا داخل میکسر یا مخلوط کن بریزید.
2)بهتر است برای بهتر شدن خمیر آن را بعد از آماده شدن 24اعت داخل ظرف چرب شده داخل یخچال قرار دهید و بعد استفاده کنید.
3)برای تهیه پای سعی کنید یک ظرف آب داخل فر قرار دهید تا پای خوشمزه و ترد شود.
اگر علاقه مند به درست کردن شیرینی های مختلف هستید، می توانید در دوره های در حال برگزاری در آموزشگاه های شیرینی پزی در شیراز شرکت کنید.
طرز تهیه خمیر مخصوص انواع پای ، طرز تهیه خمیر مخصوص انواع پای میوه ای .
منبع: وب سایت پی جو