پای گوشت و سیب زمینی غذای راحتی است و به ساده ترین شکل آماده می شود که شامل گوشت چرخ شده و پیاز در پایین و سیب زمینی پخت شده در بالا و در فر پخته و طلایی می شود. این دستور غذای مورد علاقه خانواده برای ناهار یا شام است . یک غذای دلپذیر و رضایت بخش با پروتئین، نشاسته و سبزیجات است که حتما عاشقش می شوید .
مواد لازم برای تهیه پای گوشت و سیب زمینی
- یک قاشق غذاخوری روغن
- 700 گرم گوشت گوسفند یا گوساله چرخ شده
- 2 حبه سیر خردشده
- 1 عدد پیاز بزرگ خردشده
- 3 قاشق غذاخوری سس ورچسترشایر
- 1 پیمانه آب گوشت
- 2 پیمانه مخلوط نخودفرنگی، هویج و ذرت
- نمک و فلفل به مقدار کافی
مواد لازم برای لایه سیب زمینی:
- 900 گرم سیب زمینی
- 4 قاشق غذاخوری کره
- 1 پیمانه شیر
- یک چهارم پیمانه پنیر پارمزان
- نمک و فلفل به مقدار کافی
- 1 قاشق غذاخوری جعفری خردشده تازه
طرز تهیه پای گوشت و سیب زمینی
1 - سیب زمینیها را بشویید و آبپز کنید و در این مدت گوشتها را آماده کنید.
2 - یک ظرف مخصوص فر را روی حرارت متوسط قرار دهید.
3 - روغن و گوشت چرخ شده را داخل ظرف ریخته و 3 تا 5 دقیقه هم بزنید تا زمانی که شروع به قهوهای شدن کند.
4 - پیاز و سیر را اضافه کنید و چند دقیقه بپزید تا پیازها شفاف و گوشت سرخ شود.
5 - سس ورچسترشایر، آب گوشت، سبزیجات، نمک و فلفل را اضافه کنید. چند دقیقه هم بزنید تا آب اضافی آن بخار شود و سپس از روی حرارت بردارید.
6 - دمای فر را روی 375 درجه فارنهایت یا 190 درجه سانتیگراد تنظیم کنید.
7 - پوست سیب زمینیها را جدا کنید.
8 - در یک کاسه متوسط، سیب زمینی و کره را مخلوط کنید و له کنید تا کاملا نرم و یکدست شود. سپس شیر، پنیر پارمزان، نمک و فلفل را اضافه کنید و باز هم بکوبید.
9 - سیب زمینیها را روی مخلوط گوشت بریزید و کاملا پخش کنید تا روی گوشتها را بگیرد. از یک چنگال برای ایجاد طرح دلخواه خود روی سیب زمینیها استفاده کنید.
10 - ظرف به مدت 25 دقیقه در یک سوم بالایی فر قرار دهید تا طلایی شود.
11 - پای شپرد خود را از فر خارج کرده و با جعفری خرد شده تزئین کرده و میل کنید.
اگر به جای گوشت از مرغ استفاده کنید، می توانید از طعم لذیذ پای مرغ به همراه سبزیجات لذت ببرید.
طرز تهیه پای گوشت و سیب زمینی، ارائه بهترین دستور تهیه پای گوشت و سیب زمینی.
منبع: وب سایت پی جو