چگونه گوشت را طعم دار و معطر کنیم ؟
اینکه چگونه گوشت را طعم دار و معطر کنیم ؟ یکی از سوالات مهمی است که در راه تبدیل شدن به یک آشپز حرفه ای با آن مواجه خواهید شد. برای پاسخ به این سوال مطلب زیر را مطالعه فرمایید.

- خواباندن گوشت قرمز یا سفید در آب نمک باعث می شود رطوبت را به خود بکشد و هنگام پخت خشک نشود.
- با طعم دار کردن آبی که گوشت را در آن می خوابانید، گوشت در مرحله پخت طعم خوبی پیدا می کند.
مواد مورد نیاز برای طعم دار کردن گوشت :
یک لیوان آب، یک قاشق غذاخوری نمک، یک قاشق غذاخوری شکر، یک عدد برگ بو و یک چهارم قاشق فلفل سیاه را بجوشانید و پس از خنک شدن گوشت را در آن بخوابانید.
افزودن پوست مرکبات، شنبلیله، فلفل، گیاهان تازه و ادویه مانند زیره، گشنیز، انیسون و دارچین نیز می تواند گوشت را طعم دار کند.

موضوع: چگونه گوشت را طعم دار و معطر کنیم ؟
منبع : khorasannews
مقالات مرتبط:
جوجه کباب هاوایی
طرز تهیه ساندویچ حلزونی گوشت
کباب رولی شکم پر با فلفل دلمهای