طرز تهیه پودینگ برنج تایلندی با شیرنارگیل
پودینگ نوعی دسر خوشمزه و نیمه سنگین است که تنوع بسیار بالایی دارد. از انواع پودینگهای خوشمزه و پرطرفدار میتوان به پودینگ شکلاتی، پودینگ موز، پودینگ تابستانی، پودینگ انبه و ... اشاره نمود. در اینجا قصد داریم طرز تهیه یک پودینگ تایلندی و مشهور به نام پودینگ برنج تایلندی را به شما آموزش دهیم که بسیار خوشمزه بوده جزو پودینگهای گرم به شمار میرود.
مواد لازم برای تهیه پودینگ برنج تایلندی:
- برنج دانه کوتاه یا خرده برنج 100 گرم
- شکر خرما 2 ق غذاخوری
- هل 2 عدد
- شیرنارگیل 300 میلی لیتر
- آب 150 میلی لیتر
- تخم مرغ 3 عدد
- شیر نارگیل غلیظ 200 میلی لیتر
- شکر دانه ریز 1.5 ق غذاخوری
- نارگیل تازه برای تزیین
طرز تهیه پودینگ برنج تایلندی:
- برای تهیه پودینگ برنج تایلندی ابتدا برنج و شکر خرما را داخل قابلمهای بریزید.
- دانههای هل را پوست گرفته و در هاون بکوبید و به برنج اضافه کنید.
- آب و شیرنارگیل را داخل قابلمه بریزید و هم بزنید.
- قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید تا به جوش بیاید و مرتب مواد را هم بزنید تا شکر حل شود.
- حرارت را کم کرده و اجازه دهید برنج با درب باز حدود 20 دقیقه بپزد و نرم شود.
- وقتی آب برنج تمام شد، برنج پختهشده را با قاشق داخل قالبهای کوچک مافین بریزید و سطح روی قالبها را کاملا صاف کنید.
- قالبها را داخل سینی نیمه گودی قرار داده و تا نیمه قالبها، کف سینی آب بریزید.
- تخممرغها را با شیرنارگیل غلیظ و شکر دانهریز مخلوط کرده و با قاشق روی برنجها بریزید.
- روی قالبها را با فویل بپوشانید و آنها را به مدت 45 تا 50 دقیقه با دمای 180 درجه سانتیگراد داخل فری که از قبل روشن کردهاید قرار دهید تا مواد سفت شوند.
- پودینگ برنج تایلندی را با ورقههای نازک نارگیل یا میوه تازه تزیین کرده و این دسر را به صورت سرد یا گرم سرو نمایید. نوش جان.
انواع پودینگ و به خصوص پودینگ برنج، جزو غذاهای مناسب و محبوب محسوب میشوند.
موضوع: طرز تهیه پودینگ برنج تایلندی با شیرنارگیل
مطالب مرتبط:
پودینگ خامه ای شکلاتی
طرز تهیه پودینگ موز و تخم شربتی
پودینگ برنج با خرما
توپ انرژی انبه و نارگیل