4 عامل خطر سرطان سینه که ممکن است ندانید

در واقع چه چیزی باعث سرطان سینه می شود؟
حواستان باشد زیرا این فقط به عوامل خطر مربوط نمی شود، بلکه نحوه ترکیب آنها می تواند منجر به بیماری شود .نرخ سرطان سینه در حال افزایش است و از هر هشت زن یک زن در طول زندگی خود به این بیماری مبتلا می شود. جالب اینجاست که اکثر موارد سرطان سینه این روزها به صورت پراکنده و بدون سابقه خانوادگی هستند. در واقع در اثر تعامل عوامل ژنتیکی، محیطی، تغذیه ای و هورمونی ایجاد می شود. از نحوه تعامل این عوامل آگاه باشید تا مشخصات ریسک خود را بشناسید.
1. عوامل ژنتیکی:

داشتن اقوام درجه یک (مادر، خواهر یا دختر) مبتلا به سرطان سینه و/یا تخمدان این خطر را دوبرابر می کند و داشتن دو نفر خطر ابتلا را تا پنج برابر افزایش می دهد. داشتن اقوام مرد مبتلا به سرطان پروستات نیز یک عامل خطر است.
2. عوامل هورمونی:زنان با شروع زودرس قاعدگی (قبل از 12 سالگی)، یائسگی دیررس (بعد از 55 سالگی)، سیکل قاعدگی کوتاهتر یا طولانی تر از حد متوسط، بدون بارداری یا اولین بارداری بعد از 30 سالگی، و شیر ندادن به فرزندان خود، ریسک کمی بالاتر دارند. این عوامل سطح قرار گرفتن در معرض استروژن را در طول زندگی زنان افزایش می دهد. هر چه میزان قرار گرفتن در معرض استروژن بیشتر باشد، خطر ابتلا به سرطان سینه بیشتر است.
3. عوامل غذایی:

چاقی و رژیم غذایی به سبک غربی (مصرف زیاد چربی های اشباع شده، غذاهای فرآوری شده بیشتر، به علاوه کاهش مصرف غلات کامل، میوه ها و سبزیجات) در افزایش بروز سرطان سینه نقش دارند.
4. عوامل سبک زندگی:
مصرف الکل و بدیهی است سیگار کشیدن طولانی مدت. نوشیدنی خود را به حداقل برسانید و آن چوب های سرطان را یک بار برای همیشه له کنید
برای درمان سینه می توانید به پزشکان درمان سرطان سینه در شیراز مراجعه نمایید.