چرا باید هر روز یک پرتقال بخورید؟
چقدر در مورد پرتقال می دانید؟ ما فرض می کنیم که شما هر از چند گاهی یک پرتقال را میل می کنید اما آیا با فواید این میوه آشنا هستید؟ پرتقال مملو از ترکیبی از مواد مغذی، طیف گیج کننده ای از فواید را برای بدن، پوست و مو به ارمغان می آورد از کلسیم گرفته تا ویتامین
C، مزایای زیادی دارد. اما چگونه آنها را دریافت می کنید؟ آیا به سادگی خوردن یکی در یک ساعت تصادفی از روز است؟ خیر آیا خوردن بیش از یک عدد در روز سالم است؟ نه. آیا باید از عوارض جانبی آن آگاه باشید؟ آره. ما در حال تحقیق عمیق در مورد فواید پرتقال و نحوه استفاده از آن در رژیم غذایی خود هستیم پس با ما همراه باشید.
1) ارزش غذایی پرتقال چقدر است؟
پرتقال سرشار از ویتامین
C است. این ماده مغذی برای رشد، نمو و ترمیم بافت ها ضروری است. تشکیل کلاژن و همچنین جذب آهن را تقویت میکند، از عملکرد سیستم ایمنی حمایت میکند و بهبود زخمها را به همراه موارد دیگر تشویق میکند. این میوه همچنین سرشار از فیبر است. این امر سلامت دستگاه گوارش را حفظ می کند و از بروز مشکلاتی مانند یبوست،
IBS (سندرم روده تحریک پذیر)، دیابت، چاقی و بیماری های مرتبط با قلب جلوگیری می کند.
پرتقال، همچنین حاوی فولات است. فولات یک ترکیب ویتامین
B است که
DNA و
RNA و همچنین
WBC و
RBC را در مغز استخوان تولید می کند و کربوهیدرات ها را به انرژی تبدیل می کند. کمبود فولات منجر به خستگی، ضعف در عضلات، زخم در دهان، مشکلات مربوط به بینایی، مشکلات قضاوت، حافظه و درک، افسردگی و سردرگمی از جمله علائم دیگر می شود. به غیر از فولات، ویتامین
C و فیبر، پرتقال حاوی پتاسیم، کلسیم و تیامین نیز هست.
2) آیا خوردن آب پرتقال، در مقایسه با خوردن میوه بهتر است؟
بیایید یک باور غلط را کنار بگذاریم: نوشیدن آب میوه هرگز سالم تر از خوردن میوه نیست. صرف نظر از اینکه چقدر تازه است حتی اگر تازه از یک پرتقال، آب گرفته باشید. این فقط یکسان نیست. طبق تحقیقات، مصرف منظم آب میوه منجر به افزایش شدیدتر و سریعتر سطح قند خون میشود و خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را افزایش میدهد. و اگر از یک فروشگاه آب میوه حاوی فروکتوز مصرف میکنید، در آینده بیشتر مستعد ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی، دیابت و بیماریهای کبدی هستید. آب میوه های سوپرمارکت نیز تحت پردازش چند مرحله ای قرار می گیرند.
یک لیوان آب پرتقال حاوی کالری و کربوهیدرات بیشتری نسبت به یک پرتقال است. برای درک بهتر، یک فنجان آب حاوی دو برابر کالری یک پرتقال است. و در مقایسه با میوه نسبت کمتری از فیبر را درون آن بسته بندی می کند. این بدان معنی است که آب میوه سریعتر از حد معمول از سیستم شما خارج می شود و متوجه می شوید که هوس شما سیر نشده است. و در نهایت بیشتر آبمیوه می نوشید و کالری بیشتری از آنچه در نظر داشتید مصرف می کنید.
3) انواع پرتقال، کدام اند ؟
پرتقال نافیاین پرتقال ها شیرین و کمی تلخ هستند. شما می توانید یکی را از طریق یک علامت در پایین میوه که شبیه ناف است شناسایی کنید. یکی از رایج ترین انواع پرتقال، برای آب گیری (به دلیل شیرینی ذاتی) و همچنین افزودن به سالاد (به دلیل کمبود دانه) عالی است. می توانید آنها را به صورت خام نیز مصرف کنید.
پرتقال کارا کارااین پرتقال شیرین تر از پرتقال های نافی هستند. پرتقال کارا کارا، با گوشت قرمز، مانند تلاقی پرتقال خونی و پرتقال ناف است. آنها همچنین به دلیل سطح اسیدی پایین خود مورد توجه هستند و همراهی مناسبی برای میان وعده ها، آب میوه ها و غذاهای خام هستند.
پرتقال خونیاین پرتقال، با گوشت زرشکی به دلیل رنگش به کوکتل ها اضافه می شود. آنها از پرتقال، ناف کوچکتر اما از نارنگی بزرگتر هستند. 3 نوع پرتقال خونی وجود دارد - مورو، تاراکو و سانگوئینلو. آنها برای سس، سالاد و مارمالاد عالی هستند.
پرتقال سویااین پرتقال ها طبیعت تلخی دارند. و در تهیه مارمالاد، سس سالاد و سس استفاده می شود. از آنجایی که آنها ماهیتی اسیدی دارند، به عنوان میان وعده مصرف نمی شوند. در عوض برای پخت و پز استفاده می شوند.
پرتقال لیماپرتقال لیما که به عنوان پرتقال، بدون اسید نیز شناخته می شود، بسیار شیرین با اسید ناچیز است. پوست آنها از نظر طبیعت ضخیم تر است و حاوی دانه است، اما به دلیل نرم و آبدار بودن آنها برای میان وعده خام مناسب هستند.
پرتقال ماندارینبا وجود اینکه از آنها به عنوان پرتقال یاد می شود، ماندارین ها اصلاً پرتقال نیستند. پرتقال، به اندازه کافی جالب، ترکیبی از پوملو و ماندارین است. ماندارین ها کوچک و شیرین با ظاهری صاف هستند که آن ها را برای سالاد و میان وعده مناسب می کند.
کلمانتینکلمانتین ها هیچ دانه ای ندارند. و آنها به دلیل شیرینی خود محبوب هستند. از نظر ظاهری صاف و براق هستند. آنها به اندازه پرتقال های دیگر اسیدی نیستند. این باعث می شود که میان وعده آنها را بسیار آسان کند.
تنگلوستنگلوها پوستی سفت دارند و به راحتی نمی توان آنها را پوست کند. اما این پرتقال آبدار، شیرین و ترش هستند. و حتی اگر خام خوردن آنها سخت باشد، اما برای آبمیوه گیری عالی هستند.
4) چگونه پرتقال، را به رژیم غذایی خود اضافه کنید؟
می توانید هر روز یک پرتقال صبح، عصر یا بعد از تمرین مصرف کنید. یا میوه را به روش های دیگر در رژیم غذایی خود بگنجانید. برش هایی از میوه حاوی ویتامین
C را به سالاد خود اضافه کنید. بشقاب پر از پرتقال، کیوی، توت فرنگی و سیب. فقط کمی عسل و کمی لیمو به آن اضافه کنید تا طمع دار تر شود. و اگر به سبزیجات علاقه دارید، چند برگ آب پز اسفناج را به یک فنجان پرتقال، اضافه کنید و با پاشیدن کمی نمک و همچنین پودر انبه روی مخلوط آن را نوش جان کنید.
آیا لیموناد دوست دارید؟ پرتقال تازه فشرده شده را با لیموترش تازه ترکیب کنید تا یک نوشیدنی کامل با ترکیبی تند داشته باشید.
فواید پرتقال- پرتقال، حاوی بسیاری از مواد مغذی و ترکیبات گیاهی مانند ویتامین C، فلاونوئیدها و کاروتنوئیدها است که خطر ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش می دهد و سلامت قلب شما را بهبود می بخشد.
- طبق مطالعات، هر رژیم غذایی حاوی سطوح بالاتر مرکبات از شما در برابر بیماری های مزمن مانند دیابت و همچنین انواع خاصی از سرطان ها ، سرطان کبد، گردن، دهان، سر و معده محافظت می کند.
- اگرچه پرتقال، منبع عالی آهن نیست، اما حاوی ویتامین C است و ویتامین C توانایی بدن شما را برای جذب آهن افزایش می دهد. این امر خطر ابتلا به کم خونی را کاهش می دهد.
- مصرف منظم میوه های حاوی ویتامین ها، آنتی اکسیدان ها و مواد مغذی می تواند از عملکرد سیستم ایمنی شما حمایت کند و شما را انعطاف پذیرتر کند.
- پرتقال، به بدن شما در تولید کلاژن کمک می کند و این امر سرعت بهبود زخم ها را تسریع می کند.
- از آنجایی که حاوی کلسیم است، استخوان ها، ماهیچه ها و اندام های شما را قوی نگه می دارد. و پتاسیم موجود در پرتقال، فشار خون شما را کاهش می دهد.
- از آنجایی که پرتقال، حاوی آنتی اکسیدان است، می توان گفت که از پوست شما در برابر آسیب های ناشی از رادیکال های آزاد محافظت می کند و به درخشش جوانی صورت شما کمک می کند. و ویتامین C موجود در پرتقال، می تواند به کاهش ریزش مو و افزایش رشد منجر شود. پرتقال، می تواند شوره سر را نیز درمان کند.
- ویتامین A موجود در پرتقال، با حفظ سلامت غشاهای مخاطی به سلامت چشمها کمک میکند و از آسیبهای عروقی مرتبط با افزایش سن که حتی میتواند منجر به نابینایی شود، جلوگیری میکند.