طرز تهیه سالاد نودل آسیایی

سالاد
مواد لازم برای تهیه سالاد نودل آسیایی:
- یک بسته نودل برنج قهوه ای
- یک چهارم پیمانه سویا سس کم نمک
- یک قاشق غذاخوری سرکه برنج
- دو قاشق غذاخوری آب لیموی تازه
- دو قاشق چایخوری عسل
- دو قاشق چایخوری روغن کنجد
- یک قاشق چایخوری زنجبیل تازه رنده شده
- یک حبه سیر خرد شده
- سه چهارم پیمانه برگ گشنیز تازه و خرد شده
- سه چهارم پیمانه بادام زمینی یا بادام هندی
- دو و یک دوم پیمانه سالاد کلم آسیایی(کولسلا)
- فلفل قرمز تند(اختیاری)
طرز تهیه سالاد نودل:
نودلها را بر اساس دستورالعملی که بر روی بسته بندی آن وجود دارد بپزید. آن را آبکش نمایید و کنار بگذارید. کمی نودلها را برش دهید تا خوردن آن راحت تر شود.
سویا سس، سرکه، آب لیمو، عسل، روغن کنجد،زنجبیل و سیر را در یک کاسه کوچک ترکیب نمایید.
سس، گشنیز، بادام زمینی ، بادام هندی و سالاد کلم را به کاسه بیفزایید و با نودل هم بزنید. روی آن فلفل تند بریزید واز سالاد ساده و خوشمزه لذت ببرید.
موضوع: طرز تهیه سالاد نودل آسیایی
مطالب دیگر:
طرز تهیه سـالاد ریزوتو
طرز تهیه سـالاد ترکیه ای
طرز تهیه سـالاد کاهوی آسیایی
سـالاد سزار با پاستای پروانه ای