طرز تهیه کرپ گوشت لذیذ و متفاوت : كرپ یک غذای فرانسوی است كه بيشتر براي صبحانه استفاده مي شود و مواد داخلی این غذا شيرين است. ولي اگر به جای مواد شیرین از گوشت يا ژامبون استفاده کنیم ميتوانيم به عنوان يک وعده غذايي خوشمزه از آن استفاده كنيم.

مواد مورد نیاز برای تهیه کرپ گوشت
- گوشت چرخ کرده: 300 گرم
- پیاز (نگینی خرد شده): 1 عدد
- رب گوجه فرنگی: 2 قاشق سوپ خوری
- آب لیموترش: 3 قاشق سوپ خوری
- جعفری (ساطوری شده): یک دوم پیمانه
- زردچوبه، نمک و فلفل: به میزان لازم
- روغن مایع: 2 قاشق سوپ خوری
مواد مورد نیاز کرپ
- آرد سفید: 8 قاشق سوپ خوری
- شیر: 1 پیمانه
- تخم مرغ: 4 عدد
- نمک: 1 قاشق چای خوری
- زردچوبه: یک چهارم قاشق چای خوری
- روغن مایع: به میزان لازم
نوع دیگری از کرپ وجود دارد که برای دسر و عصرانه مناسب است. کرپ شکلاتی یک دسر خوشمزه و بی نظیر است که پیشنهاد می کنیم حتما آن را امتحان کنید.
طرز تهیه کرپ گوشت
1. داخل تابه ای پیاز را با مقداری روغن تفت دهید تا سبک شود. سپس گوشت را به آن افزوده و تفت دهید تا رنگ آن تغییر کنید. بعد زردچوبه، نمک، فلفل، رب گوجه فرنگی، آب لیموترش و جعفری را به آن افزوده و بگذارید تا آب آن تبخیر شود. سپس از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید.
2. برای تهیه کرپ؛ آرد را درون کاسه ای ریخته و به تدریج شیر را به آن بیفزایید و هم بزنید تا گلوله نشود. بعد تخم مرغ، نمک و زردچوبه را به آن افزوده و با استفاده از چنگالی (یا همزن دستی) کاملا مخلوط کنید. تابه نسوزی به قطر 10 سانتی متر را روی حرارت قرار دهید تا کاملا داغ شود. سپس با مقداری روغن کف آن را چرب کرده، مقداری از مایه کرپ را به وسیله ملاقه ای درون تابه بریزید. بعد آن را تکان دهید تا مایه به طور یکنواخت پخش شود. وقتی روی کرپ بسته و زیر آن طلایی رنگ شد، آن را از تابه خارج کنید (این کار را ادامه دهید تا مواد تمام شود).
3. مقداری از مایه گوشتی را روی کرپ (سمت طلایی آن) ریخته و رول کنید (این کار را ادامه دهید تا مواد تمام شود).
4. رول آماده شده را درون تابه ای مقداری روغن سرخ کنید (در حدی که اطراف آن نیز طلایی رنگ شود).
طرز تهیه کرپ گوشت لذیذ و متفاوت ، معرفی مواد اولیه برای تهیه کرپ گوشت . ارائه بهترین و راحت ترین دستورالعمل برای تهیه کرپ گوشت.