دستور پخت کیک کرپ شکلاتی بسیار آسان است. کافی است مواد اولیه را تهیه کنید و طبق راهنمای ارائه شده در ادامه پیش بروید. نتیجه برای شما قطعا جذاب خواهد بود.

مواد لازم برای پخت کیک کرپ شکلاتی
- کره 6 قاشق غذا خوری
- شیر 3 پیمانه
- تخم مرغ 6 عدد
- آرد 1.5 پیمانه
- پودر کاکائو 2/3 پیمانه
- شکر 7 قاشق غذا خوری
- خامه قنادی 4 پیمانه
مواد لازم برای تهیه گاناش شکلاتی
- خامه پر چرب 1 پیمانه
- شکر 4 قاشق غذا خوری
- شکلات 170 گرم
- کره 1 قاشق غذا خوری
اگر به جای شکر در تهیه کرپ از نمک استفاده کنید و مواد به کار برده شده را به گوشت تغییر دهید، آنگاه حاصل کار یک کرپ گوشت لذیذ خواهد بود.
دستور پخت کیک کرپ شکلاتی
- برای تهیه کرپ، در یک تابه روی حرارت ملایم ابتدا کره را ذوب کنید. سپس آن را در یک پیاله بریزید.در همان تابه، شیر را گرم کنید و کنار بگذارید.
- در یک کاسه بزرگ، آرد، پودر کاکائو و شکر را با هم مخلوط کنید. تخم مرغ را افزوده و هم بزنید. به تدریج کره و شیر گرم را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شوند.
- در یک تابه نچسب و نازک، یک چهارم پیمانه از مخلوط را بریزید. تابه را بچرخانید که مایع در همه سطح آن پخش شود. پس از دو دقیقه، پنکیک را برگردانید تا سمت دیگر آن نیز بپزد. این کار را تا تمام شدن همه مواد ادامه دهید.
- پس از خنک شدن کرپ ها، یک لایه کرپ گذاشته و روی آن یک لایه خامه قنادی بمالید و همین کار را لایه به لایه تا تمام شدن مواد ادامه دهید.
- پس از ساخته شدن یک کیک طبقاتی، برای اینکه منظم و یکدست شود، یک بشقاب گرد روی آنها گذاشته و به قطر آن کیک را برش دهید.
- برای تهیه گاناش : خامه پرچرب و شکر را روی حرارت هم بزنید تا بجوشند. سپس آن را روی شکلات و کره بریزید و هم بزنید تا شکلات ها کاملا آب شوند. گاناش شکلاتی را روی کیک کرپ ریخته و با استفاده از کاردک به همه سطح آن بمالید.
دستور پخت کیک کرپ شکلاتی ، معرفی مواد اولیه برای تهیه کرپ شکلاتی . ارائه بهترین و راحت ترین دستورالعمل برای پخت کیک کرپ شکلاتی .