طرز تهیه رولت تن ماهی
مواد لازم جهت تهیه رولت تن ماهی :
- كنسرو ماهی تن 400 گرم
- تخم مرغ 2 عدد
- پنیر پیتزای رنده شده 100 گرم
- آرد 50 گرم
- سركه یک قاشق غذا خوری
- جعفری خرد شده به مقدار لازم
- تخم مرغ پخته 2 عدد
- نمك و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه رولت تن ماهی :
كنسرو ماهی تن را كه از روغن جدا شده است، داخل ظرفی میریزیم، سپس آن را با چنگال كمی خرد كرده و تخم مرغ، پنیر رنده شده، آرد، سركه، جعفری خرد شده و نمك و فلفل را به آن اضافه كرده و خوب مخلوط میكنیم تا به صورت خمیر در آید. سپس خمیر را روی ورقه آلومینیومی(فویل) پهن میكنیم و تخممرغهای پخته شده را روی آن میگذاریم و به صورت رُل میپیچیم و دو سر كاغذ آلومینیومی را محكم میبندیم. حالا رولت پیچیده شده را درتنظیف میپیچیم و آن را داخل ظرف آبی كه در حال جوش است به مدت 20 دقیقه قرار میدهیم. بعد از این مدت شعله را خاموش كرده و صبر میكنیم فویل درون آب سرد شود. پس از سرد شدن رولت آن را برش میدهیم و با سبزیجات تزیین میكنیم.
موضوع: طرز تهیه رولت تن ماهی
مقالات مرتبط:
طرز تهیه پاستای تن ماهی خامه ای