طرز تهیه ته چین گوجه فرنگی
ته چین از غذاهایی هست که توی مهمونی ها طرفدار زیاد داره و تهیه اش هم کار خیلی سختی نیست. بله واقعیت اینه که ته چین از آسون ترین غذاهاییه که میشه برای مهمونی ها ترتیب داد. واقعا هم وقت گیر نیست و به سادگی میتونید به همه کارهاتون برسین. مهم اینه قلق های ته چین رو بدونید و اندازه ها رو بلد باشید تا یه ته چین عالی مجلسی درست کنید و همه کیف کنن.
مواد لازم:
- برنج ۷۵۰ گرم (۵ پیمانه)
- كره ۶۰ گرم
- سینه مرغ خلالی خرد كرده ۵۰۰ گرم
- قرص عصاره مرغ ۱ عدد
- ادویه كاری ۱ قاشق چایخوری
- قارچ ورقهای خرد كرده ۴۰۰ گرم
- ماست چكیده ۲۰۰ گرم
- زعفران حل كرده ۴ قاشق سوپخوری
- روغن مایع ۱۵۰ میلیلیتر (حدود دوسوم پیمانه)
- نمک و فلفل به میزان لازم
- زردهی تخم مرغ ۴ عدد
- فیله گوجه فرنگی رنده كرده ۷-۸ عدد
طرز تهیه ته چین گوجه فرنگی :
1. برنج را در قابلمه حاوی آب و نمك بپزید و آبكشی كنید. نیمی از كره را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. آنگاه سینه مرغ، قرص عصاره مرغ و ادویه كاری را بیفزائید و تفت دهید تا مرغ، طلائیرنگ شود.
2. حالا قارچ را بیفزائید و حرارت را زیاد كنید تا قارچ نرم شود. سپس تابه را از روی حرارت بردارید. اكنون ماست، زعفران، روغن، نمك، فلفل و زرده تخممرغها را در كاسه مناسبی بریزید و با همزن دستی هم بزنید تا مایه صاف و یكدستی حاصل شود.
3. آن گاه برنج پخته را به این مخلوط بیفزائید و هم بزنید. اینک كف ظرف نسوز را با كره چرب كنید و یک چهارم از مخلوط برنج را در آن بریزید و با پشت قاشق صاف كنید.
4. حالا قدری از مایه مرغ و قارچ روی برنج بریزید و رویش را با اندكی از مخلوط برنج بپوشانید. سپس روی آن گوجهفرنگی بدهید و به همین ترتیب لایههای برنج، مرغ و قارچ و گوجه فرنگی را تكرار كنید. به گونهای كه آخرین لایهی تهچین، گوجهفرنگی باشد.
5. حالا باقیمانده كره را خرد كنید و روی ته چین بچینید. اكنون روی ظرف را با فویل بپوشانید و چند جایش را سوراخ كنید تا بخار تهچین خارج شود. اینک ته چین را به مدت تقریبی یكونیم ساعت در فر گرم كرده با دمای ۱۸۰درجه سانتیگراد قرار دهید تا بپزد و طلائی رنگ شود
موضوع: طرز تهیه ته چین گوجه فرنگی
مطالب مرتبط:
ته چین قارچ ؛ یک ته چین جدید
طرز تهیه ته چین کباب کوبیده
آشپزی چینی ؛ خوراک برنج با چغندر برگی