طرز تهیه مارمالاد کیوی
در اینجا برای شما طرز تهیه مارمالاد کیوی خوشمزه را ارائه کرده ایم که در این فصل میتوانید با کیوی های تازه تهیه کرده و لذت ببرید.
مواد لازم:
- کیوی: 1 کیلوگرم
- شکر: 1 کیلوگرم
- پودر ژلاتین: 1 قاشق چای خوری
- آب: 1 لیوان
- گلاب: 1 لیوان
- پودر هل سبز: 1/4 قاشق مربا خوری
- پودر زیره سبز: 1/8 قاشق مربا خوری

طرز تهیه:
1. ابتدا كیوی ها را پوست بگیرید و خرد كنید و داخل قابلمه ریخته و روی آن آب و گلاب بریزید و به مدت 10 تا 15 دقیقه (بسته به سفتی كیوی) آن را بپزید پس از این مدت شکر را روی کیوی ها بریزید و 20 دقیقه بگذارید مربا بجوشد، همزمان مارمالاد را هم بزنید تا شکر خوب حل شود ، کف روی مارمالاد را نیز با قاشق بگیرید.
2. پس از جوشیدن آن را با میکسر یا پشت چنگال خوب له کنید تا یکدست شود ، پس از یکدست شدن 15 دقیقه دیگر بگذارید مربا بجوشد.
3. پودر ژلاتین را داخل کاسه ای بریزید و کمی آب روی آن بپاشید و روی حرارت بخار آب قرار دهیدیا داخل مایكروویو بگذارید تا حل شود سپس به همراه پودر هل و زیره آن زا به مارمالاد اضافه کنید و قابلمه را از روی حرارت بردارید ، روی قابلمه را بپوشانید و 2 ساعت در دمای اتاق قرار دهید تا سرد شود سپس داخل شیشه های تمیز بریزید و داخل یخچال قرار دهید.
نکات:
در صورت تمایل از میزان ژلاتین پبشتری استفاده كنید تا مارمالاد سفت شده و برای تزیین هم مناسب شود.
بهتر است بعد از آماده شدن 2 قطره رنگ خوراكی سبز هم به مارمالاد اضافه كنید تا خوشرنگ تر شود.
موضوع: طرز تهیه مارمالاد کیوی
مطالب مرتبط:
طرز تهیه مارمالاد آلبالو خوشمزه و لذیذ
طرز تهیه اسلایس مارمالاد کرامبلی
طرز تهیه مربای هلو و شلیل
طرز تهیه مربا توت فرنگی