دلمه بادمجان یک غذای محبوب برای علاقه مندان به غذا های طبخ شده با بادمجان است. در کنار آموز طرز تهیه این غذای لذیذ دستور تهیه سس پنیر جذاب برای سرو در کنار این غذا را نیز آموزش داده ایم.این دستور پخت را از دست ندهید و در اسرع وقت آن را تهیه و از نتیجه لذت ببرید.

مواد لازم تهیه دلمه بادمجان با سس پنیر
- بادمجان دلمه ای سه عدد
- فیله مرغ 50 گرم
- فیله گوجه فرنگی 50 گرم (دو عدد)
- فلفل دلمه ای خرد شده یک عدد
- پیاز خرد شده یک عدد
- سیر چهار حبه
- آرد گندم سه قاشق غذاخوری
- شیر دو لیوان
- پنیر پیتزا 150 گرم
- کره 100 گرم
- جعفری ساطوری شده سه قاشق غذاخوری
- نمک، فلفل به میزان لازم
- زردچوبه به میزان لازم
با بادمجان غذاهای مدرن و جذاب بسیاری را می توان تهیه کرد. یکی از خوشمزه ترین آن ها رولت بادمجان با گوشت چرخ کرده است. طبق دستور ارائه شده پیش بروید و از نتیجه لذت ببرید.
طرز تهیه دلمه بادمجان با سس پنیر
- درون یک تابه، پیاز، زردچوبه و سیر می ریزیم و مقداری تفت می دهیم سپس فیله مرغ و فلفل دلمه ای را می افزاییم.
- مقداری نمک و فلفل به آن زده، در انتها گوج ه فرنگی را به آن اضافه کرده، حرارت را خاموش می کنیم.
- با این مواد داخل بادمجان ها را پر می کنیم و آن گاه آرد و کره را روی حرارت قرار داده.
- تا بوی خامی آرد گرفته شود سپس کم کم شیر را افزوده تا گلوله نشود و سس را روی آن می ریزیم.
- بعد با پنیرپیتزا روی آن را می پوشانیم، داخل یک پیرکس را از این بادمجان ها پر می کنیم.
- در فری که از قبل گرم شده در دمای 210 درجه سانتی گراد به مدت 15 تا 20 دقیقه درون فر قرار دهید.
- یا می توانید روی حرارت گاز قرار دهید.در موقع سرو مقداری جعفری روی دلمه ها می ریزیم.
طرز تهیه دلمه بادمجان جذاب و خوشمزه ، معرفی مواد اولیه برای تهیه دلمه بادمجان با سس پنیر . ارائه بهترین و راحت ترین دستور برای تهیه دلمه بادمجان پنیری.