طرز تهیه سس شوفرا
در این نوشتار از بخش مقالات آشپزی پی جو شما را با طرز تهیه سس شوفرا آشنا خواهیم کرد. سس شوفرا یک چاشنی مناسب برای خوراک ماهی می باشد. مواد لازم برای تهیه این سس به آسانی در دسترس شماست . شاید تعجب انگیز باشد که در این سس از آب گوشت استفاده شده اما روی ماهی استفاده می شود. اما پیشنهاد می کنیم آن را درست کنید. چراکه هم بوی زخم ماهی را میگیرد هم به طرد شدن آن کمک می کند. طرز تهیه سس شوفرا که یک چاشنی عالی بشمار می رود بسیار ساده است.
در ادامه با پی جو همراه شوید:
مواد لازم برای تهیه سس شوفرا :
- آرد ۵۰ گرم
- کره ۷۵ گرم
- آب گوشت ۱ و ۱/۲ لیتر
- ژلاتین ۲ ورق
- خامه ۱۵۰ گرم
- نمک و فلفل
طرز تهیه سس شوفرا :
۱- آرد و کره را روی حرارت ملایم سرخ کنید تا آرد طلائی رنگ شود. ۱/۲ لیتر از آبگوشت را به تدریج اضافه کنید و مرتب بهم بزنید تا سس نرم و لطیف شود. کمی نمک و فلفل اضافه کنید. سس را به ظرف لعابی انتقال دهید.
۲- باقی مانده آب گوشت را کمی گرم کنید. ژلاتین را خرد کرده و در کمی آب جوش حل کنید. آب گوشت را با ژلاتین حل شده مخلوط کنید.
۳- ظرف لعابی حاوی ماده اولیه سس را روی حرارت ملایم قرار دهید و مخلوط ژلاتینی را کم کم داخل آن بریزید تا غلیظ شود. سپس سس را از روی حرارت بردارید و خامه را کم کم داخل سس اضافه کنید.
۴- نمک و فلفل را به میزان دلخواه اضافه کنید و اجازه دهید تا سس سرد و کمی بسته شود.
موضوع: طرز تهیه سس شوفرا
مقالات مرتبط:
طرز تهیه سس انچیلادای قرمز
طرز تهیه فرنی با نشاسته
3 روش مختلف برای تهیه پنبر خانگی