این سس خوش طعم مکزیکی را می توانید با انواع سمبوسه و ساندویچ و پاستا و لازانیا و حتی غذاهای گوشتی سرو کنید.
مواد لازم برای سس انچیلادای قرمز :
۱/۲ قاشق چایخوری پودر سیر
۱/۴ قاشق چایخوری پونه خشک
٢ فنجان آب سبزیجات پخته
٢ قاشق غذاخوری پوره گوجه فرنگی
۱/۲ قاشق چایخوری فلفل سیاه
١ قاشق غذاخوری پودر چیلی
١ نوک قاشق دارچین
٣ قاشق غذاخوری آرد
۱/۴ قاشق چایخوری نمک
١ قاشق چایخوری سرکه سیب
٣ قاشق غذاخوری روغن زیتون
١ قاشق چایخوری زیره سبز

طرز تهیه سس انچیلادای قرمز :
ابتدا سبزیجات مختلف را با کمی آب بخار پز می کنیم. سپس از صافی رد کرده و آب آنرا کنار می گذاریم.
در یک ظرف کوچک آرد را کمی تفت می دهیم البته اصلا نباید رنگ آن عوض شود و فقط به مدت چند ثانیه آنرا روی شعله کن بهم می زنیم.
سپس روغن را اضافه می کنیم و در ادامه همه مواد خشک مثل فلفل سیاه و پودر سیر و دارچین و پودر زیره سبز و پودر چیلی و نمک و پونه را اضافه می کنیم و به مدت ١ دقیقه روی شعله کم بهم می زنیم. سپس پوره گوجه فرنگی را اضافه می کنیم و دو دقیقه اجازه می دهیم مواد به خوبی به خورد هم بروند. در ادامه آب سبزیجات را اضاف می کنیم و در ظرف را می گذاریم تا ٧-٨ دقیقه سس آماده شود. ١ دقیقه آخر سرکه را هم اضافه می کنیم و بهم می زنیم.
سس انچیلادای شما آماده است.