مجله آشپزی پی جو - در این مقاله از مجله آشپزی پی جو طرز تهیه شارلوت شاه توت را برای شما آورده ایم. طعم بهشتی این دسر جذاب طرفداران دسر هایی که با میوه های فصل تهیه می شوند را شگفت زده خواهد کرد. برای یادگیری طرز تهیه این شارلوت توتی در ادامه همراه ما باشید.
مواد برای تهیه شارلوت شاه توت
- تخم مرغ: 6 عدد
- آرد: 180 گرم
- بیکینگ پودر: یک چهارم قاشق چای خوری
- شکر: 150 گرم
- وانیل: یک چهارم قاشق چای خوری
- آب جوش: 2 قاشق سوپ خوری
- پودر کاکائو: 2 قاشق سوپ خوری
مواد لازم کرم:
- شکر: یک دوم پیمانه
- نشاسته ذرت: یک قاشق سوپ خوری
- شیر: یک پیمانه
- زرده تخم مرغ: 2 عدد
- پودر ژلاتین آموتیا: 4 قاشق چای خوری
- آب: یک چهارم پیمانه
- پودر بادام: 50 گرم
- خامه (فرم گرفته): 150 گرم
- پوره شاه توت: یک دوم پیمانه
اگر دسر هایی که با میوه های خانواده توت ها برایتان جذاب است پیشنهاد می کنیم که موس توت فرنگی را طبق دستور تهیه و نوش جان کنید.
طرز تهیه شارلوت شاه توت
1. زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کرده و زرده و شکر را کمی با همزن بزنید. 2 قاشق سوپ خوری آب جوش و وانیل را اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید تا خوب حجم گرفته و کرمی شود. سفیده را با همزن بزنید تا خوب فرم گرفته و از ظرف جدا نشود. زرده و سفیده را با هم مخلوط کرده و آرد و بیکینگ پودر مخلوط شده را روی آن با حالت دورانی الک کنید و به آرامی همه مواد را با هم مخلوط کنید.
2. مواد را به دو قسمت تقسیم کرده و یک قسمت آن را با پودر کاکائو مخلوط کنید. هر قسمت از مواد را داخل قیف یک بار مصرف بریزید. سینی فر 40×30 را با کاغذ روغنی بپوشانید و مواد آماده را یک در میان به صورت اریب و چسبیده به هم داخل سینی بریزید تا کل سینی پر شود. سپس در فر خیلی داغ با دمای 220 درجه سانتیگراد به مدت 8 دقیقه بپزید.
3. پس از اینکه روی رولت طلایی شد از فر درآورده و بلافاصله با سینی هم اندازه خود بپوشانید و کنار بگذارید تا خنک شود. پس از حدود نیم ساعت که رولت خوب خنک شد آن را از سینی جدا کرده و به تکه هایی به عرض 4 سانتیمتر و طول قالب مورد نظر (حدود 7 سانتیمتر) برش دهید و کف و دیواره قالب را با رولت های بریده شده بپوشانید. کرم آماده را داخل قالب ریخته و حدود 6 ساعت در یخچال بگذارید. سپس در ظرف سرو گذاشته و روی آن را با شاه توت تزیین کنید.
طرز تهیه کرم:
1. شیر، شکر و نشاسته ذرت را مخلوط کرده و روی شعله قرار دهید و مدام هم زنید تا پخته و غلیظ شود. سپس از روی شعله برداشته و زرده تخم مرغ را اضافه کنید و دوباره روی شعله قرار دهید تا یک قل بزند کرم آماده را کنار بگذارید تا خنک شود.
2. پودر ژلاتین را روی آب پاشیده و به حالت بن ماری ذوب کنید و کنار بگذارید تا کمی سرد شود. ژلاتین آماده را با کرم مخلوط کنید. در این مرحله پودر بادام را نیز اضافه کنید. خامه قنادی را فرم داده و با کرم خنک شده مخلوط کنید در نهایت پوره شاه توت را به کرم اضافه کنید.
نکته مهم در طرز تهیه شارلوت شاه توت
1- برای تهیه این شارلوت می توانید از رولت معمولی نیز استفاده کنید. طوری که رولت ساده را پخته پس از خنک شدن روی آن مارمالاد توت فرنگی مالیده و رول کرده و برش دهید.
2- در این دسر به جای شاه توت می توانید از آلبالو یا توت فرنگی نیز استفاده کنید.
طرز تهیه شارلوت شاه توت ؛ شارلوت قرمزِ خوش رنگ ، معرفی مواد اولیه برای تهیه شارلوت شاه توت . ارائه بهترین و راحت ترین طرز تهیه شارلوت شاه توت جذاب و خوش طعم .