مجله آشپزی پی جو - در این مقاله از مجله آشپزی پی جو طرز تهیه سوپ هویج و عدس تند و خوشمزه را ارائه داده ایم. این سوپ خوش طعم سرشار از آهن است که استفاده اش مخصوصا برای خانم ها بسیار توصیه می شود. درست کردن این سوپ زمان زیادی نیز لازم ندارد و می توانید آن را در کمتر از نیم ساعت آماده کنید، همچنین می توانید از زودپز نیز برای پختش بهره ببرید.

مواد لازم جهت تهیه سوپ هویج و عدس تند و خوشمزه
- دو قاشق غذا خوری بذر زیره
- به اندازه یک بند انگشت قطعات فلفل
- 2 قاشق غذا خوری روغن زیتون
- 600 گرم هویج، شسته و رنده شده ( نیازی به پوست کندن نیست )
- 140 گرم عدس قرمز
- یک لیتر آب سبزیجات داغ
- 125 میلی لیتر شیر
- ماست ساده و نان برای سرو کردن
طرز تهیه سوپ هویج و عدس تند
یک ماهی تابه بزرگ را روی حرارت گرم کنید و زیره و فلفل را به صورت خشک به مدت یک دقیقه درون آن تفت دهید یا می توانید تفت دادن را تا زمانی ادامه دهید که شروع به حرکت در ماهی تابه کنند و عطر خود را پخش کنند. نیمی از بذرها را با یک قاشق غذا خوری بیرون بیاورید و کنار بگذارید. روغن، هویج، عدس، آب سبزیجات و شیر به ماهی تابه اضافه کنید و به جوش بیاوریدش. اجازه دهید به مدت 15 دقیقه یا تا زمانی که عدس ها متورم و نرم شوند بجوشد.
محتویات ماهی تابه را داخل مخلوط کن بریزید تا نرم شوند ( البته می توانید هم مخلوطشان نکنید ). برای طعم گرفتن به سوپ چاشنی بزنید زیره ای که کنار گذاشتید را روی غذا بریزید و به همراه ماست و مقداری نان سرو کنید.
برای طرفداران سوپ، سوپ ورمیشل یک انتخاب ساده اما بسیار جذاب است. اگر علاقه مندید که در سوپ هایی که درست می کنید از انواع گوشت استفاده کنید، پیشنهاد می کنیم رسپی سوپ مرغ را در مجله آشپزی پی جو نگاهی بیندازید.
خواص غذایی سوپ عدس و هویج
موادی که در این دستور پخت به کار رفته برای 4 وعده است. هر وعده شامل یک کاسه سوپ است.
اطلاعاتی که در ادامه می آید مربوط به یک وعده از این سوپ است.
- کالری: 238
- چربی در یک وعده: 7 گرم
- چربی اشباع در یک وعده: 1 گرم
- کربوهیدرات در یک وعده: 34 گرم
- قند در یک وعده: 0 گرم
- فیبر در یک وعده: 5 گرم
- پروتئین در یک وعده: 11 گرم
- سدیم در یک وعده: 0.25 گرم
طرز تهیه سوپ هویج و عدس تند و خوشمزه ، معرفی مواد اولیه برای تهیه سوپ هویج و عدس تند .