غذای معروف ایتالیایی در منو رستوران های معروف ایرانی
ایتالیا یکی از کشورهای هست که تنوع غذایی خوبی دارد. غذاهای ایتالیایی سراسر طعم و مزه های جذاب می باشد در ایران نیز در رستوران ها معمولا غذاهای ایتالیایی سرو می شود و همچنین رستوران های خوبی هستند که تخصص آنها غذاهای ایتالیایی می باشد.
پیتزا مارگاریتا (Pizza Margherita)
پیتزای معروف ایتالیایی، پیتزا مارگاریتا است. این پیتزا برای اولین بار توسط پینزا پز معروف، رافائل اسپوزینو، و برای ملکه مارگاریتا تهیه شد. پیتزا مارگاریتا سه عنصر اصلی دارد. ریحان، گوجه و پنیر ماتسرلا. همانند خیلی از غذاهای ایتالیایی دیگر، سادگی این پیتزا باعث لذیذ شدن آن میشود.
چیتی (اسنکهای کوچک ونیزی) (Cichetti)
طعم اصلی اسنکهای ایتالیایی، شبیه به سبزیهای فصلی تازه و غذاهای دریایی تازه است و میتواند هم ظاهری ساده و هم رنگارنگ و زیبا داشته باشد. این غذا را میتوانید در کافههای کوچک شهر ونیز تهیه کنید که « Bàcari» نام دارند و طعم اصیلی از ونیز ایتالیا را بچشید.
اطلاعات بیشتر در مورد: 5 تفاوت عمده بین پیتزا آمریکایی و ایتالیایی
ریزیتو اسکامپی و لیمو (Risotto Scampi e Limone)
این غذای ایتالیایی شاید چندان مشهور نباشد، این محله به خاطر لیموهای بزرگ و آبدارش مشهور است و سرآشپزهای آمالفی از این لیموها در غذاهای محلی خود استفاده میکنند. طعم لیموی و میگو تازه باعث میشود که ریزیتو اسکامپی غذایی عالی برای روزهای گرم تابستان باشد.
پاستا فتوچینی Fettuccine
پاستا فتوچینی به شکل روبان مسطح است، چیزی بین لینگوئینی و پاپاردله به لحاظ عرض. از آنجایی که این پاستا نسبتا سفت است، میتواند با سسهای غلیظ ترکیب خوبی را تشکیل میدهد و با تکههای گوشت یا سبزیجات هم خوب میشود. فتوچینی آلفردو یک غذای کلاسیک است که با این نوع پاستا تهیه میشود
اطلاعات بیشتر: پاستا فتوچینی با میگو و اسفناج
تیرامیسو Tiramisu
تیرامیسو (Tiramisu) نیز مانند گلاتو، در هر اندازه و شکلی تولید میشود و اغلب به صورت سنتی، شامل لایههای متناوب کیک و خامه است، اما برخی از رستورانها، آن را در لیوانهایی با لایههای زیادی از خامه و یک لایه نازک از کیک تولید میکنند.
اسکرامبل ایتالیایی Italian Scramble
صبحانه خوشمزه ایتالیایی اگر می خواهید می توانید اسکرامبل را انتخاب کنید. این صبحانه در واقع نوعی املت محسوب می شود و درست کردن آن کار خیلی جالب، دلپذیر و آسانی است. تخم مرغ بافت لطیفی دارد و حتی وقتی آن را از روی حرارت برمی دارید، گرمای ظرف باعث طبخ آن می شود
می توانید املت را با استفاده از انواع سبزیجات خرد شده دلخواهتان مزه دار کنید.
اطلاعات بیشتر: استاندارد های یک رستوران خوب چیست؟
پاستای کاربونارا Carbonara
پاستای کاربونارا با بیکن و سیر و روغن زیتون می باشد که طعم و مزه عالی دارد.
اطلاعات بیشتر : دستور پخت دو نوع پاستای محبوب ایتالیایی
پاستا ریگاتونی Rigatoni
ریگاتونی لولههای متوسط شیاردار پاستا است، معمولا کمی بزرگتر و تپلتر از پاستا پنه، که انتهای مسطحی دارد.فضای بزرگ توخالی ریگاتونی به این معنی است که این نوع پاستا برای سسهای غلیظ و دارای تکههای بزرگ مناسب است. سس گوشت، سس خامهای و غذاهای حاوی سبزیجات برای ریگاتونی بسیار مناسب هستند.
اطلاعات بیشتر : نکات کاربردی برای درست کردن پاستا
غذاهای ایتالیایی در منو رستوران های معروف ایرانی