5 تفاوت عمده بین پیتزا آمریکایی و ایتالیایی
پیتزا یکی از بهترین و خوشمزه ترین فست فود های شناخته شده در جهان و ایران است و سن و سال نمی شناسد و همه این غذای محبوب را دوست دارند. پیتزا ها مدل های متفاوتی دارد که در آنها مواد متفاوت یا اندازه های متفاوتی استفاده می شود. دو نوع پیتزا هم داریم که طرفدار های زیادی در ایران دارد. در این مطلب ما میخواهیم تفاوت بین پیتزا آمریکایی و پیتزا ایتالیایی را اعلام کنیم .
پیتزا آمریکایی زمانی ایجاد شد که مهاجران ایتالیایی پا به خاک آمریکا گذاشتند و پیتزا و دیگر غذا های خوشمزه خود را نیز به آمریکا آوردند و در آمریکا در آن تغییراتی ایجاد کردند و یک پیتزا مستقل ساختند.پیتزا فروشی های زیادی در آمریکا به وجود آمده است و طرفدار های زیادی نیز دارد. پیتزا ایتالیایی بسیار ساده و کم پنیر است و مواد زیادی هم روی آن قرار ندارد، به همین دلیل شاید خیلی ها آن را دوست نداشته باشند و در عوض پیتزاهای چاق و چله و پر پنیر آمریکایی را ترجیح بدهند. در ایران نیز در رستوران های و فست فود و کافی شاپ ها معمولا پیتزا آمریکایی بیشتر دیده می شود و طرفدار بیشتری دارد.
مواد تشکیل دهنده پیتزا در رستوران ها:
خمیر پیتزا:
خمیر پیتزا در پیتزا ایتالیایی و آمریکایی یکی از مهم ترین تفاوت ها است. اگر پیتزا آمریکایی را مشاهده کنید می بینید که خمیرش نازک و برشته شده است و به این دلیل است که خمیر آن را در تنور و به روش سنتی یا روی آتش پخته می شود و مواد تشکیل دهنده روی آن از مواد تازه می باشد اما پیتزا آمریکایی حجم بیشتر خمیر دارد و حالت خمیری دارد و بیشتر با پنیر پیتزا و گوشت و سوسیس پخته می شود.
پیشنهاد می شود حتما مقاله بهترین پیتزای شیراز و کجا بخوریم ؟ برترین پیتزاهای شیراز را بخوانید
اطلاعات بیشتر: طرز تهیه خمیر پیتزای خانگی
سس پیتزا:
در پیتزا امریکایی، سس گوجه یا کچاپ استفاده می شود اما در پیتزاهای ایتالیایی از سس ساخته شده از سبزیجات تازه، روغن زیتون، پوره گوجه فرنگی، سیر و آویشن و ... استفاده می وشد و به پیتزا یک طعم دلچسب و تازه ای می دهد.
اطلاعات بیشتر: آموزش مرحله به مرحله پیتزا ایتالیایی کالزونه
گوشت و سوسیس
پیتزا آمریکایی ها پر از گوشت و سوسیس و مرغ است و اگر این مدل پیتزا را می پسندید بهتر است پیتزا ایتالیایی را سفارش ندهید. ایتالیایی ها هیچ وقت از ترکیب گوشت های مختلف روی پیتزا استفاده نمی کنند و مثلا پیتزایی ترکیبی مثل پیتزای چهار فصل که در بسیاری از رستوران ها سرو می شود کاملا به سبک آمریکایی است. در پیتزای آمریکایی می توان ترکیبی از استیک، بیکن، سوسیس، ژامبون و مرغ را در یک پیتزا دید، اما همین موضوع فرق بین پیتزا ایتالیایی و آمریکایی را به خوبی نشان می دهد. پیتزا ایتالیایی بسیار ساده است و هر بار تنها از یک نوع گوشت آن هم به مقدار کم استفاده می شود.
مواد روی پیتزا
برای این که فرق بین پیتزا ایتالیایی و آمریکایی را بهتر متوجه شوید باید بدانید بیشتر پیتزاهایی که در رستوران های ایرانی سرو می شود آمریکایی است. چون پیتزا ایتالیایی معمولا مواد بسیار کمی دارد ،خیلی مطابق سلیقه ایرانی ها نباشد. پیتزای آمریکایی با مواد بسیار مختلف و زیادی پوشیده می شود و تقریبا هرچیزی را می توان در این پیتزاها پیدا کرد. زیتون سیاه یا سبز، استیک، مرغ، گوشت چرخکرده، سوسیس، ژامبون، آناناس، گوجه گیلاسی، فلفل دلمه ای، قارچ و هر نوع سبزیجات دیگری را می توان در کنار حجم بسیار زیادی از پنیر موتزارلا مشاهده کرد. در واقع، پیتزای مخلوط یکی از تحولات آمریکایی در تهیه پیتزاست. هیچ کشور دیگری به اندازه آمریکا پیتزا را متنوع و ترکیبی تهیه نمی کند. بنابراین در پیتزای آمریکایی تقریبا هرچیزی که فکرش را بکنید می توانید مشاهده کنید.
اما در پیتزا ایتالیایی از مواد بسیار کمتری استفاده می شود و پنیر استفاده شده هم بسیار کمتر است. پیتزا ایتالیایی اصیل به این صورت آماده می شود: یک لایه نازک سس گوجه، تکه های بزرگ پنیر موتزارلا، ریحان تازه، روغن زیتون و ادویه!
روش پخت پیتزا آمریکایی و ایتالیایی :
در ایتالیا پیتزا با روش سنتی یعنی در تنور یا روی شعله اتش پخته می شود. اما پیتزا آمریکایی معمولا در فر پخته می شود.
5 تفاوت عمده بین پیتزا آمریکایی و ایتالیایی