استاندارد های یک رستوران خوب چیست؟
یکی از تفریحات ما ایرانی های غذا خوردن در بیرون از منزل است .خیلی از افراد به سراغ رستوران های گران قیمت و خیلی از افراد نیز به سراغ رستورن های ارزان قیمت می روند .برای انتخاب یک رستوران اول باید به نکاتی توجه داشته باشیم و رستوران مورد نظر ما استاندارد های لازم را رعایت کرده باشد.
رستوران های شیک و لاکچری باید نکات کوچک اما مهم مانند
- کارکنان رستوران
- محیط رستوران
- تمیز بودن رستوران
- ارائه غذای با کیفیت
- منو رستوران و انتخاب صحیح غذا به همراه قیمت آنها
مشتریان یک رستوران خوب انتظار سرعت عمل، حس دوستی، خدمات خوب را از آشپز و گارسون های آن رستوران دارند. در زیر به تعداد از این استانداردها می پردازیم:
کارکنان رستوران
آیا می دانید رفتار کارکنان یک رستوران چگونه باید باشد؟ گارسون رستوران های چگونه باید برخورد کنند؟
یک رستوران خوب قبل از گرفتن سفارش:
- خوش آمد گویی با یک لبخند و حالت دوستانه
- میهمان ها را به میز مورد نظر هدایت کرده و مطمئن شوید که در آنجا راحت هستند
- آوردن آب ، منو و مواردی ازقبیل میوه، چپیس
- به مهمان یا مشتری اجازه دهید با خیال راحت منو را نگاه کرده و اگر سوالی دارد از شما بپرسد
- سفارش های مهمان را در زمان مناسب گرفته و بلافاصله به آشپزخانه اطلاع دهید
پس از ثبت سفارش غذا در بهترین رستوران ها:
- باید غذا درحالی که گرم است سرو شود و از مهمان ها پرسیده شود که همه چیز طبق سفارش انها انجام گرفته است
- سفارش مهمان را چک کرده و هرگونه نوشیدنی و غذا را چک کرده که به طور دقیق آماده شده باشد
- در اخر دسر را پیشنهاد داده
- در زمان مناسب میز را از ظروف اضافی خالی کنید
- اگر مهمان صورت حساب را خواست صورت را تحویل دهید.
- در آخر برای اینکه رستوران شما را انتخاب کردند از مهمان ها تشکر کنید.
محیط رستوران:
رستوران های خوب که می خواهند تأثیر خوبی روی مشتریان خود بگذارند، فضای رستوران خود را شیک و دلچسب می کنند.این رستوران ها از دکوراسیون زیبایی استفاده می کنند. در اصل آنها با این روش، افراد بسیاری را به رفتن به آنجا تشویق کرده. خوردن غذا در یک محیط زیبا می تواند لحظات لذت بخشی را به همراه داشته باشد و خاطره خوبی از سفر در ذهنمان باقی بگذارد .محیط این رستوران ها معمولاً با وجود صندلی های راحت، پخش موسیقی ملایم و نورپردازی، عالی و دوست داشتنی می شود .
تمیز بودن رستوران یکی از عامل های انتخاب رستوران خوب است
پاکیزگی رستوران بسیار ضروری است. هیچ کس دوست ندارد در مکانی کثیف غذا خورده و خود را در خطر بیماری، به ویژه مسمومیت های غذایی، قرار دهد و لذت روزهای خوب مسافرت را با بیماری از دست بدهد .
وقتی قدم به یک رستوران می گذارید، می توانید حدس بزنید که این رستوران به تمیزی چقدر اهمیت می دهد . در رستوران های غیربهداشتی، حتی غذاهای خوشمزه ارزشی نخواهند داشت، زیرا افراد را گرفتار بیماری و مسمومیت غذایی خواهند کرد .
می توانید قبل از سفارش غذا، از آشپزخانه رستوران دیدن کنید. در ضمن با مراجعه به سرویس بهداشتی یک رستوران می توانید بفهمید که آن رستوران به بهداشت چقدر اهمیت می دهد .
به طور مثال رستوران های غیربهداشتی به نظافت سرویس بهداشتی خود به اندازه کافی توجه نشان نمی دهند . در ضمن رستوران های با کیفیت که از نظر بهداشتی به تمام موارد ضروری توجه می کنند، گواهینامه گرفته و به عنوان رستوران های خوب معرفی می شوند .
این رستوران ها گواهینامه کیفیت خود را در معرض دید مشتریان قرار می دهند . چنانچه این گواهینامه را دیدید، می توانید تا حد نسبتاً بالایی از تمیز و بهداشتی بودن رستوران مطمئن باشید .
ارائه غذای با کیفیت در رستوران های عالی
وقتی مردم قدم به رستورانی می گذارند، توقع دارند که از غذای خود لذت برده و در عین حال سلامتی شان به خطر نیفتد . رستوران های خوب، در این زمینه نهایت دقت خود را به کار می برند و غذاهای باکیفیت در اختیار مردم می گذارند .
این رستوران ها بالاترین استانداردها را در مورد غذایی که ارائه می دهند در نظر می گیرند . در ضمن از این استانداردها همیشه استفاده می کنند و هر زمان که قدم به آن رستوران بگذارید، با غذای باکیفیتی روبه رو می شوید .
موارد بسیاری به ما کمک می کنند تا یک غذای سالم و بهداشتی را تشخیص دهیم . این موارد عبارتند از ظاهر غذا (اندازه، شکل، رنگ)، بافت، طعم و بوی آنها . هرگاه غذایی مانده باشد، طراوت خود را از دست داده و طعم خوبی نخواهد داشت .
همچنین رستوران هایی که همیشه غذای با کیفیتی به مشتریان خود ارائه می دهند، معروف و شناخته شده هستند . وارد هر شهر و محله ای که شدید، می توانید از افراد آن منطقه سراغ رستوران های خوب را بگیرید .
منو رستوران و انتخاب صحیح غذا به همراه قیمت آنها
ویژگیهای منو رستوران خوب
وضوح منو
یکی از مهم ترین جنبه های طراحی منو، وضوح آن است. به این معنی که باید نوشته های روی منو، به راحتی قابل خواندن باشد.اگر مشتریان شما به سختی بتوانند نوشته های منو رستوران را بخوانند، در اولین قدم از مرحله تجربه مشتری، شکست می خورید. هیچ کسی دوست ندارد برای انتخاب غذا، عینک خود را بیرون آورد و یا نور موبایلش را به روی منو بتاباند تا بتواند به راحتی نوشته های روی آن را بخواند.
حدود قیمت
خوب است که در منو، قیمت هر غذا ذکر شود. تصور کنید افراد برای انتخاب غذا، مرتب به میز پیشخوان رستوران مراجعه کنند و قیمت هر غذا را طالب شوند. پس بهتر است حق انتخاب بیشتری به مشتریان خود دهید و رو به روی هر غذا، قیمت را ذکر کنید.
پاکیزگی منو
منوی رستوران را همیشه پاک و تمیز نگه دارید. این بسیار ناخوشایند است هنگامی که مشتریان شما منو را در دست می گیرند و به آن نگاه می کنند، لکه های غذا یا نقاط کثیفی روی آن ببینند. سعی کنید بعد از خروج هر مشتری، منو را تمیز کنید. این به رعایت بهداشت در رستوران شما کمک می کند.
ساختار منو
چگونگی ساخت آیتم ها در منو رستوران مهم است. هر آیتم باید به شکل منطقی و سازماندهی شده در منو قرار داده شود. به عنوان مثال، از لیست کردن طولانی اقلام بدون هیچ دسته بندی، خودداری کنید.
گفته می شود که مشتریان منو را از گوشه سمت راست می خوانند پس بهتر است گرانقیمت ترین غذایتان را در این قسمت لیست کنید. اما تحقیقات جدید نشان داده است که مشتریان منوی رستوران را مانند یک کتاب می خوانند پس نگران غذاهای گرانقیمتتان نباشد. بهتر است منو را به گونه ای سازماندهی کنید که مشتریان شما به راحتی بتوانند آن جه را که می خواهند، در منو پیدا کنند.
استاندارد های یک رستوران خوب چیست؟