آیا غذاهای دریایی برای حجیم کردن کمک می کند؟
غذاهای دریایی حدود 15 درصد از پروتئین مصرفی جهان را تشکیل می دهند و بخشی از چندین غذای خوشمزه هستند. عمدتاً از مواد غذایی به دست آمده از حیوانات آبزی، متعلق به آب شیرین و اقیانوس تشکیل شده است. انواع پر مصرف آن شامل انواع مختلف ماهی، خرچنگ، صدف، صدف، میگو و خرچنگ است. وقتی تازه هستند، میتوان آنها را به روشهای مختلفی تهیه کرد و پروتئین طبیعی موجود در آنها میتواند به عنوان یک افزودنی عالی برای فرآیند حجیم کردن شما باشد!
دلایل اضافه کردن غذاهای دریایی به رژیم غذایی حجیم
در اینجا دلایلی وجود دارد که چرا باید غذاهای دریایی را در رژیم غذایی حجیم خود بگنجانید:
تعداد زیادی چربی سالم (اسیدهای چرب امگا 3) در ماهی وجود دارد. غذاهای دریایی حاوی تمام اسیدهای آمینه ضروری هستند که بدون هیچ گونه عوارض جانبی منفی برای بدن مفید هستند. این یکی از اصلی ترین دلایلی است که بدنسازان ترجیح می دهند روزانه ماهی بخورند.
محتوای معدنی غنی آن به تقویت سیستم ایمنی بدن به ویژه در مراحل سخت تمرین کمک می کند. مواد معدنی مانند ید و سلنیوم به طور فعال در این غذاها وجود دارند.
برخلاف سبزیجات و میوه های کنسرو شده که بیشتر کیفیت غذایی خود را با بسته بندی مواد نگهدارنده و در بسته بندی های پلاستیکی از دست می دهند، بازارهای محلی روزانه غذاهای دریایی تازه را برای خرید در دسترس شما قرار می دهند.
غذاهای دریایی نیز عمدتاً ارزان و مقرون به صرفه هستند.
غذاهای دریایی تازه می توانند شما را پرانرژی نگه دارند و به شما کمک کنند برای مدت طولانی تری احساس سیری کنید.
انتخاب بهترین غذاهای دریایی
غذاهای دریایی می تواند یک غذای دشوار برای تسلط باشد، به خصوص زمانی که باید از فواید، معایب آن مانند سطح جیوه و حتی نحوه پخت آن آگاه باشید. در زیر راهنمای جامعی برای انتخاب بهترین غذاهای دریایی تازه و تهیه آن آورده شده است:
1. پولاکاین یکی از ارزان ترین ماهی های موجود در بازار غذاهای دریایی است. به ازای هر 100 گرم، 19 گرم پروتئین دارد. طعم ملایم آن باعث می شود که در بین کسانی که از بوی متمایز آن لذت نمی برند محبوب شود. با این حال، توصیه می شود آن را از قبل گرم نکنید و در یخچال نگهداری نکنید، زیرا بهتر است آن را تازه مصرف کنید.
2. ساردینآنها نوعی از غذاهای دریایی هستند که عمدتاً به صورت کنسرو فروخته می شوند. این مزیت را به آنها می دهد که روزها تازه باقی بمانند و در عین حال پروتئین و چربی های سالم را تامین کنند. نکته ای که هنگام خرید ساردین باید رعایت شود این است که آنهایی را که در آب بسته بندی شده اند و نه روغن انتخاب کنید.
3. ماهی سالمونماهی سالمون با داشتن چربی، امگا 3 و خواص کاهش التهاب آن، انتخاب مناسبی از غذاهای دریایی برای کسانی است که به دنبال حجم دادن به آن هستند. می توان آن را به صورت کنسرو پیدا کرد اما توصیه می شود ماهی قزل آلا را تازه از بازار محلی خریداری کنید. طبخ آن نیز بسیار آسان است.
4. اره ماهی این یک انتخاب فوق العاده برای کسانی است که به تازگی غذاهای دریایی مصرف می کنند. ماهی اغلب می تواند طعم متفاوت و پوسته پوسته تری نسبت به سایر گوشت ها داشته باشد و این باعث می شود طعمی اکتسابی پیدا کند. با این حال، اره ماهی شبیه ترین بافت گوشت با بوی ملایم را دارد. همچنین دارای مقدار مناسبی چربی و پروتئین مورد نیاز برای حجیم شدن است.
5. آنچویآنچوی به طور گسترده در فرهنگ های ویتنامی و کره ای به عنوان منبع اصلی پروتئین و چربی استفاده می شود. سرشار از امگا 3 و طعم است و به راحتی با ترکیبات ساده جفت می شود. می توانید آن را به روش سنتی آسیایی بپزید یا به راحتی و سلیقه خود تهیه کنید.
چگونه بفهمم ماهی تازه است؟
- چشمان شفاف ماهی به معنای تازه بودن آن است در حالی که چشم های مه آلود یا مه آلود نشان دهنده ماهی پیر است.
- پوست باید مرطوب و پوسته پوسته باشد و فلس ها باید محکم به پوست بچسبند.
- نباید بوی نامتعارفی داشته باشد و بوی دریای تازه را بدهد.
- فیله ها و استیک ها باید مرطوب و سفت باشند.
- کبودی یا لکه های قرمز روی ماهی که می تواند نشان دهنده سوء استفاده باشد را بررسی کنید.
نتیجه گیری آیا غذاهای دریایی برای حجیم کردن کمک می کند؟
تا به حال باید بدانید که غذاهای دریایی را باید با احتیاط خرید و طبخ کرد. مصرف آن برای استفاده از پروتئین ها و مواد مغذی کامل آن بهترین راه برای حجیم شدن است. هنگامی که به دنبال غذاهای دریایی مناسب برای حجم دادن هستید، فقط به دنبال گزینه های تازه موجود باشید.