2 روش برای تهیه بال مرغ خوشمزه
بال مرغ به سبک ویتنامی
• زمان تهیه: 22 دقیقه
• زمان استراحت: 18 دقیقه
• زمان پخت: 10 دقیقه
• تعداد: 6 نفر
مواد لازم
• 1400 گرم بال مرغ
• دو قاشق غذاخوری سیر خرد شده
• ¼ پیمانه موسیر خرد شده
• ¼ پیمانه زنجبیل خرد شده
• 3 قاشق غذاخوری قسمت سفید پیازچه
• سه قاشق غذاخوری شکر قهوه ای
• 1/3 پیمانه سس ماهی
• 3 قاشق غذاخوری آب لیموترش
• 3 قاشق غذاخوری روغن بادام زمینی
• نمک
• ¼ پیمانه بادام زمینی بوداده
• ¼ پیمانه گشنیز تازه خرد شده
طرز تهیه بال مرغ
1. سیر، پیازچه، زنجبیل، موسیر، شکر قهوه ای، سس ماهی، آب لیموترش و روغن بادام زمینی را در یک کاسه با هم مخلوط کنید. سپس داخل غذاساز بریزید تا پوره شوند.
2. بال ها را روی زغال کباب کنید. کمی که رنگ آنها عوض شد، چاشنی آماده شده را روی آنها بریزید و 8 تا 10 دقیقه دیگر کباب کنید تا حسابی ترد و برشته شوند.
3. آنها را در ظرف بچینید و با روغن بادام زمینی و گشنیز تازه سرو کنید.
بال مرغ تند و پرادویه
• زمان تهیه: 40 دقیقه
• زمان استراحت: 60 دقیقه
• زمان پخت: 10 دقیقه
• تعداد: 6 نفر
مواد لازم
برای چاشنی
• یک قاشق غذاخوری نمک
• یک قاشق غذاخوری فلفل قرمز خرد شده
• دو قاشق چایخوری فلفل هندی
• دو قاشق چایخوری ادویه مرغ
• یک قاشق چایخوری فلفل لیمویی
• فلفل سیاه
برای بال
• 1400 گرم بال مرغ
• دو عدد تخم مرغ درشت
• دو قاشق غذاخوری سس فلفل
• یک قاشق غذاخوری پرک فلفل قرمز
• یک قاشق چایخوری فلفل هندی
• فلفل سیاه
• دو پیمانه آرد کامل
• روغن سرخ کردنی
برای سس
• یک پیمانه خامه ترش
• دو قاشق غذاخوری ترب کوهی
• ¼ پیمانه سس چیلی
• نصف قاشق چایخوری فلفل هندی
• نمک و فلفل سیاه
طرز تهیه
1. برای تهیه چاشنی، همه مواد چاشنی را در یک کاسه با هم مخلوط کنید. دو قاشق غذاخوری از آن را در کاسه ای دیگر جداگانه نگهدارید.
2. به بال ها نمک و فلفل سیاه بزنید و یک ساعت در یخچال بگذارید.
3. تخم مرغ، سس فلفل، پرک فلفل قرمز، فلفل هندی، یک قاشق چایخوری فلفل سیاه را در یک کاسه با هم مخلوط کنید. آرد را در یک کاسه عمیق بریزید.
4. در یک تابه عمیق، حدود 3 سانتیمتر روغن گیاهی بریزید و آن را داغ کنید. بال ها را داخل مخلوط تخم مرغ فرو کنید، سپس داخل آرد بغلتانید و سپس داخل روغن داخل بگذارید. 8 تا 10 دقیقه هر کدام از بال ها را سرخ کنید تا طلایی و برشته شوند. بال ها را از روغن خارج و روی دستمال حوله ای قرار دهید.
5. برای تهیه سس، خامه ترش، ترب کوهی، سس چیلی، فلفل هندی، نمک و فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید. بال را با این سس تند و آتشین سرو کنید.
موضوع: 2 روش برای تهیه بال مرغ خوشمزه
مطالب دیگر:
بال مرغ با طعم پنیر بلوچیز
بال مرغ با طعم سیر و کره
طرز تهیه خوراک مرغ تند - رژیمی
مرغ ترخونی