بال مرغ با طعم سیر و کره
افرادی که مرغ کامل خریداری می کنند، اصولا بال آن را یا برای کباب کردن یا برای سوپ، جداگانه بسته بندی می کنند. اما از بال می توان پیش غذاهای خوشمزه تری هم تهیه کرد.
بال با طعم سیر و کره
• زمان تهیه: 25 دقیقه
• زمان استراحت: 60 دقیقه
• زمان: پخت: 50 دقیقه
• تعداد: 6 نفر

مواد لازم
• 12 عدد بال مرغ
• 6 قاشق غذاخوری کره (85 گرم)
• یک حبه سیر رنده شده
• ¼ پیمانه سس فلفل
• نمک یددار
طرز تهیه
1. یک قابلمه کوچک را بردارید و حدود 3 سانتی متر آب داخل آن بریزید، یک سبد فلزی روی آن بگذارید و روی حرارت قرار دهید. در قابلمه را بگذارید تا آب بجوشد.
2. نوک بال ها را جدا کنید و آنها را تمیز بشویید و خشک کنید. همه آنها را داخل سبد روی قابلمه بریزید، شعله را کم کنید و به مدت 10 دقیقه بگذارید بخارپز شوند. سپس بال ها را از داخل سبد خارج و آنها را روی دستمال حوله ای خشک کنید. سپس به مدت یک ساعت داخل یخچال قرار دهید.
3. فر را بادمای 425 درجه فارنهایت روشن کنید. بال ها را به مدت 20 دقیقه روی توری فر بپزید تا طلایی شوند. بال ها را برگردانید و 20 تا 30 دقیقه دیگر بپزید تا بال ها کاملا طلایی و برشته شوند.
4. در یک کاسه بزرگ، کره، نمک و سیر را با هم مخلوط کنید و بال ها را پس از پخت، داخل این مواد بغلتانید و گرم سرو کنید.
موضوع: بال مرغ با طعم سیر و کره
مطالب دیگر:
مرغ ترخونی
خوراک مرغ تند ،غذایی که تا مدتها با آن سیر می مانید
طرز تهیه مرغ بریان در قابلمه، بدون نیاز به فر
طرز تهیه لازانیا مرغ، اسفناج و قارچ