6 نوع مختلف سیب زمینی سرخ کرده سالم
اگر به خاطر سلامتی مجبوریم به سیب زمینی سرخ کرده وفادارمان تقلب کنیم، باید دلیل خوبی داشته باشد! نمیتونه چیزی کم باشه...خوب...سیب زمینی سرخ کرده!! در اینجا چند گزینه سالم برای تعویض سیب زمینی های سرخ شده خوشمزه وجود دارد.
چیپس آواکادو
آووکادوها بافتی مناسب برای سیب زمینی سرخ کرده دارند و در عین حال که خوشمزه هستند، یک غذای جانبی مناسب برای ناهار کم کربوهیدرات شما را نیز تشکیل می دهند. تنها چیزی که نیاز دارید این است که آووکادوهای خود را به سبک ژولین (سبک چوب کبریت) برش دهید و سپس به روش زیر عمل کنید.
طرز تهیه: در یک کاسه، 3/4 فنجان آرد سوخاری، 2 قاشق غذاخوری کتان آسیاب شده و 1 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز ملایم را با هم مخلوط کنید. در ظرف دیگری 1 عدد تخم مرغ را با همزن بزنید. 2 آووکادو پوست کنده را به 16 قاچ برش دهید، قاچ ها را در تخم مرغ فرو کنید، در مخلوط پودر سوخاری فشار دهید و به ورقه پخت منتقل کنید. آن را با روغن نباتی، اسپری پخت و پز بپوشانید. 10 تا 12 دقیقه تا زمانی که بیرون ترد شود بپزید. آن را با نمک مزه دار کرده و با سس تند بریزید.
چیپس موز
به سراغ موز خام بروید و از سیب زمینی سرخ کرده با طعمی خاکی پذیرایی کنید.
طرز تهیه: موز خام را به سبک ژولین که به شکل سیب زمینی سرخ شده است برش دهید. موز را روی یک ورقه پخت پخش کنید. موز را با برس روغن زیتون بمالید. نمک، پودر سیر، گشنیز آسیاب شده و فلفل کاین را با هم ترکیب کنید. مخلوط را روی موز بپاشید. در دمای 400 درجه به مدت 20 دقیقه بپزید و بعد از 10 دقیقه آنها را برگردانید.
چیپس کدو سبز
اگر میل به سیب زمینی سرخ کرده دارید اما می خواهید به جایگزین سالم تری بسنده کنید. سیب زمینی سرخ شده کدو سبز که با تکه های فلفل چیلی به اندازه کافی پاشیده شده باشد، به همان اندازه به جوانه های چشایی شما کمک می کند. این ممکن است کمی بعید به نظر برسد، اما کدو سبز در واقع سیب زمینی سرخ کرده خوشمزه را درست می کند که سالم هم هستند. نه تنها از نظر بافت سفت است، بلکه به خوبی سرخ می شود.
طرز تهیه: روی یک ورقه پخت را با فویل آلومینیومی بپوشانید و با اسپری آشپزی روغن اسپری کنید. پودرهای نان و پنیر پارمزان را در یک کاسه کم عمق با هم مخلوط کنید. تخم مرغ ها را در یک کاسه کم عمق جداگانه هم بزنید. در حین کار به صورت دسته ای، نوارهای کدو سبز را در مخلوط تخم مرغ فرو کنید، تکان دهید تا اضافی آن گرفته شود و نوارها را در مخلوط خرده نان بغلتانید تا بپوشانید. نوارهای کدو سبز روکش شده را به ورقه پخت آماده شده منتقل کنید. سیب زمینی سرخ شده کدو سبز را در فر از قبل گرم شده بپزید، یکبار برگردانید تا طلایی شود و به مدت 20 تا 24 دقیقه ترد شود.
چیپس هویج
واضح است که این سالم ترین نسخه ممکن سیب زمینی سرخ شده است. به علاوه، وقتی به عنوان یک غذای جانبی با یک غذای سنگین کربوهیدرات مانند خمیر یا لازانیا سرو می شود، برای حس چشایی بسیار خوب عمل می کند.
طرز تهیه: هویج را پوست گرفته و به صورت خلال خرد کنید. هویج را با روغن زیتون، نمک و فلفل بریزید. هویج ها را در یک لایه روی سینی فر بچینید. به مدت 10 دقیقه بپزید و سپس هر سرخ شده هویج را برگردانید. پخت را ادامه دهید تا کاملا پخته و کمی ترد شود، بلافاصله سرو کنید.
چیپس نان تست
سیب زمینی سرخ کرده مانند نان تست فرانسوی لذت بخش است، بنابراین این آخر هفته درست پیش بروید و از خودتان پذیرایی کنید.
طرز تهیه: هر برش را به 4 چوب برش دهید. تخممرغها، شیر و کمی نمک را در یک کاسه به اندازهای بزرگ که چوبهای نان را بغلتانید، ترکیب کنید. دارچین و شکر را در یک بشقاب با هم ترکیب کنید. نیمی از کره را در یک تابه بزرگ روی حرارت متوسط گرم کنید. نان ها را سریع در مخلوط تخم مرغ بغلتانید (آنها را خیس نکنید)، مقدار اضافی آن را تکان دهید و در تابه قرار دهید. برگردانید تا هر طرف بپزد تا طلایی شود. بلافاصله با شکر دارچینی داخل بشقاب بریزید و رول کنید تا پوشانده شود. این مهم است که این کار را به سرعت انجام دهید، در حالی که آنها مستقیماً از ماهیتابه داغ هستند تا بچسبند. باقیمانده خمیر را ذوب کرده و باقی مانده نان تست فرانسوی را بپزید. بلافاصله با سس کارامل یا شربت افرا سرو کنید .
چیپس سیب
سیب سرخ شده احتمالا بهترین دسر برای زمانی است که دوستان خود را برای آخر هفته می گذرانید. آن را با دارچین، شکر و بستنی وانیلی ذوب شده به عنوان یک خوراکی خوشمزه سرو کنید!
طرز تهیه: در سرخ کردن از روغن به وفور استفاده کنید و روی بالاترین شعله حرارت قرار دهید. عصاره وانیل را به خامه فرم گرفته اضافه کنید و هم بزنید. پودر قند را به مزه اضافه کنید. حالا سیب ها را پوست بگیرید و هسته ها را جدا کنید. سیب ها را به شکل دلخواه برش دهید. برش های سیب را کاملاً با نشاسته ذرت بپوشانید، مقدار اضافی آن را از بین ببرید. آنها را هر بار چند تا در سرخ کن قرار دهید. سیب سرخ شده را بردارید و بگذارید روی دستمال کاغذی بماند. شکر و دارچین را مخلوط کرده و برش های سیب سرخ شده را در آن بریزید. بلافاصله با خامه فرم گرفته سرو کنید.