۱. به جای سرخ کردن سبزیجات در روغن و کره، آنها را بخارپز کنید.
در روش های دیگر پخت، ویتامین ها کاملا یا تا حدی از بین می روند ولی در روش بخارپز بیشتر مواد مغذی از جمله ویتامین های حساس به حرارت باقی می مانند. به همین علت بخارپز کردن را بیشتر برای سبزیجات استفاده می کنیم تا هم نرم تر شود و هم هضم شان راحت تر باشد و هم ارزش تغذیه ای خود را حفظ کنند.
البته اگر از لحاظ زمانی امکان تهیه ی باقی مواد غذایی به روش بخارپز وجود داشته باشد، این مواد هم مزه ی بهتری خواهند داشت و هم مواد مغذی بیشتری در آن ها حفظ می شود و به این ترتیب هم غذای کاملی میل کرده اید هم کالری کمتری به بدن تان رسانده اید و به لاغری خودتان کمک کرده اید.
۲. از فرآوردههای لبنی کمچرب یا بدون چربی استفاده کنید
گروه لبنیات شامل شیر، ماست، پنیر، و شیرسویای غنی شده است. این گروه حاوی کلسیم، ویتامین د، پتاسیم، پروتئین و دیگر مواد مغذی مورد نیاز برای سلامتی در طول دوران زندگی هستند. انتخابها باید از انواع کم چربی یا بدون چربی باشند تا میزان کالری دریافتی و چربی اشباع کاهش داده شود.
۳. در رستوران یا دسر انتخاب کنید یا نوشیدنی و سعی کنید هر دو را با هم سفارش ندهید.
مصرف نوشیدنی های شیرین و دسرهای پر از شکر علاوه بر اینکه کالری زیادی به شما میرساند در سلامت جسمی تان هم بسیار خطرآفرین هستند. بهترین توصیه این است که در هر بار مصرف این مواد خوراکی فقط از یکی از آنها استفاده کنید تا سالم تر و لاغرتر بمایند.
۴. به جای پیتزای گوشت، پیتزای سبزیجات سفارش دهید. همچنین پیتزایی انتخاب کنید که پنیر کمتری داشته باشد.
سفارش پیتزای سبزیجات آنقدرها هم آزاردهنده نیست. بهترین تجربه همین آخر هفته می تواند باشد که به صرف پیتزا دعوت می شوید. امتحان کنید و از نتایج شگفت آور مصرف سبیزجات و پنیر لذت ببرید.