در این مقاله از سایت پی جو طرز تهیه پای سیب و دارچین را ارائه داده ایم که می توانید در عرض کمتر از دو ساعت در خانه درست کرده و از طعمش لذت ببرید.
مواد لازم برای تهیه پای سیب
- ۹ پیمانه سیب شیرین خرد شده
- ۲ قاشق چایخوری دارچین
- ۴ قاشق غذاخوری شکر قهوه ای
- ۱٫۵ قاشق غذاخوری کره خرد شده
- ۲ ورقه خمیر آماده پای
- ۱ عدد زرده تخم مرغ
- نصف یک عدد لیموترش
اگر از طعم سیب لذت می برید، دسر سیب سرخ کرده با دارچین می تواند برای شما جذاب باشد.
طرز تهیه پای سیب و دارچین در خانه
- فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.
- درون یک کاسه بزرگ، سیب های خرد شده را ریخته روی آن ها لیموترش بچکانید تا سیاه نشوند. سپس دارچین، شکر قهوه ای و کره را اضافه کنید.
- کف قالب پای کره بمالید، سپس روی آن آرد بپاشید. یکی از ورقه های خمیر را کف قالب بگذارید.
- مخلوط سیب را درون قالب و داخل خمیر بریزید.
- لایه دوم خمیر پای را به نوارهای باریک دو سانتی متری برش دهید.
- روی یک ورقه روغنی، نوارهای خمیری را به صورت مشبک روی هم بچینید.
- ورقه روغنی را روی قالب گذاشته و به آرامی کاغذ را بیرون بکشید تا خمیرهای مشبک روی پای باقی بمانند.
- بخش های اضافه ی خمیر را جدا کنید. زرده تخم مرغ را هم زده و استفاده از قلم مو، روی سطح خمیر بمالید.
پای را به مدت ۶۰ دقیقه درون فر بگذارید تا کاملا پخته و سطح خمیر طلایی و برشته شود.
طرز تهیه پای سیب و دارچین در خانه ، معرفی مواد اولیه برای تهیه پای سیب . ارائه بهترین طرز تهیه پای سیب و دارچین .