پیش غذایی خوشمزه، سوپ شلغم و قارچ
سوپ شلغم و قارچ از جمله سوپ های موثر در درمان و پیشگیری از سرماخوردگی است که خوردن آن در فصل سرما توصیه میشود. در تهیه این سوپ مغذی از سبزیجات و ادویه های متنوعی استفاده میشود و هر یک طعم و مزه خاصی به غذا میدهند.
آیا میدانستید که سوپ شلغم و قارچ برای تقویت قوای جسمانی مفید است؟ سوپ شلغم و قارچ نوعی ضد عفونیکننده طبیعی است که با سبزیجات و ادویههای متنوعی درست میشود. در این مطلب قصد داریم طرز تهیه آن را مرور کنیم.
مواد لازم:
- شلغم متوسط 2 عدد
- سیب زمینی متوسط 2 عدد
- هویج متوسط 2 عدد
- پیاز متوسط 1 عدد
- جو پرک
- 1/2 فنجان
- قارچ 5 عدد
- جعفری ساطوری 3 قاشق غذاخوری
- آب مرغ 2 لیوان
- نمک و آبلیمو به میزان لازم
دستور تهیه:
ابتدا شلغم، سیب زمینی، هویج و پیاز را پوست گرفته و به صورت نگینی خرد کنید.
آب مرغ را در قابلمه ریخته و روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید، سپس جو پرک و سبزیجات خرد شده را به آن اضافه کنید.
حرارت را کم کرده، درب قابلمه را نیمه باز بگذارید و صبر کنید تا سبزیجات و جو پرک پخته و نرم شوند.
نمک، فلفل، قارچ و جعفری خرد شده را اضافه کرده و حدود 30 دقیقه صبر کنید تا سوپ کاملا جا افتاده و غلیظ شود.
سوپ را در ظرف سرو بکشید و با آبلیمو میل کنید.
نکته: هنگام پختن سوپ درب قابلمه را نیمه باز بگذارید، زیرا در صورت بستن کامل درب قابلمه به دلیل وجود جو پرک، سوپ سر میرود.
موضوع: پیش غذایی خوشمزه، سوپ شلغم و قارچ
مطالب مرتبط:
طرز تهیه سوپ پای مرغ
طرز تهیه سوپ سفيد ، پرطرفدارترين سوپ مجلسی
سوپ تابستانی و هیجان انگیز
سوپ خامه ای مرغ و نودل