طرز تهیه سوپ سفيد يا سوپ جو، بسیار آسان است و اتفاقا از خوشمزه ترين و پرطرفدارترين سوپ هاست. این سوپها معمولا سوپهای مجلسی، غليظ و به اصطلاح پر و پيمان هستند. سوپ سفيد هم از اين قاعده مستثنا نيست. اين خوراک ميتواند به همراه نان به عنوان يک غذای اصلي مقوی و لذيذ سرو شود.
مواد لازم برای تهیه طرز تهیه سوپ سفيد
- جو پرک: 100 گرم، خيسانده
- هويج متوسط: يك عدد، رنده شده
- كتف مرغ: 4 تا 6 عدد، آبپز
- آب مرغ: 3 پيمانه
- كره: 60 گرم
- آرد سفيد: 3 قاشق غذاخوري
- شير: نيم ليتر
- خامه: 100 ميليليتر
- جعفری ساطوری: يک قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل: به ميزان لازم
طرز تهیه سوپ سفيد
1- جو را آبكش كرده و همراه يك ليتر آب جوش روی شعله ملايم 10 دقيقه بپزيد. هويج و آب مرغ را اضافه كرده و پخت سوپ را 20 دقيقه ديگر ادامه دهيد تا هويج نرم شود.
2- كره را روی شعله متوسط در يک قابلمه كوچک آب كنيد. هنگامی كه كره شفاف شد، آرد را اضافه كرده و مخلوط كنيد. پس از يک دقيقه شير را اضافه كرده و دائم هم بزنيد تا غليظ شده و سس آماده شود.
3- گوشت مرغ را از استخوان جدا كرده و همراه سس سفيد به سوپ اضافه كنيد. اگر غلظت سوپ زياد بود، كمی آبجوش اضافه كنيد. نمک و فلفل سوپ را اندازه كرده و خامه را اضافه كنيد. يكی، دو دقيقه قبل از سرو جعفری را اضافه كنيد تا نپزد و رنگش عوض نشود.
علاوه بر سوپ سفید سوپ ساده و دلچسب پاستا و سبزیجات هم یک انتخاب دلچسب در روز های سرد زمستان است.
نکات مهم در تهیه سوپ سفید
1 - به جای آب مرغ از آب گوشت يا سبزيجات هم می توانيد استفاده كنيد.
2 - به جای شير، سس را با آب مرغ يا گوشت می توانيد تهيه كنيد، طعم سوپ متفاوت ميشود و اسمش ديگر سوپ سفيد نيست.
3 - جو پرک را زياد نپزيد چون در سوپ له ميشود.
4 - اگر كمی پياز را تفت داده و اول كار به سوپ اضافه كنيد، سوپ پرمايه تر ميشود.
طرز تهیه سوپ سفيد ، معرفی مواد اولیه برای تهیه سوپ سفيد .
منبع: وب سایت پی جو