لازانیای اسفناج غذای مخصوص گیاه خواران
مواد لازم:
- 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون
- 2 بسته اسفناج یخ زده خرد شده ( 285 گرم )
- نصف پیاز، خرد شده
- ½ قاشق چای خوری پونه کوهی خشک شده
- ½ قاشق چای خوری ریحان خشک شده
- 2 بوته سیر، خرد شده
- 1 شیشه سس اسپاگتی ( 900 گرم )
- 1 ½ فنجان آب
- 2 فنجان پنیر لاکتیکی بدون چربی
- 1 بسته پنیر موزارلا ( 230 گرم )، تکه های نازک شده
- ¼ فنجان پنیر پارمزان رنده شده
- ½ فنجان جعفری تازه خرد شده
- 1 قاشق چای خوری نمک
- 8/1 قاشق چای خوری نمک
- 1 عدد تخم مرغ
- 230 گرم ورقه های لازانیا
دستور پخت:
1- فر را از قبل در دمای 350 درجه فارنهایت ( 175 درجه سلسیوس ) گرم کنید.
2- در یک قابلمه بزرگ روی شعله متوسط گاز، اسفناج، پیاز، پونه کوهیِ ریحان و سیر را در روغت زیتون سرخ کنید. سس اسپاگتی و آب را داخل آن بریزید. به مدت 20 دقیقه آب پز شود. در یک کاسه بزرگ، پنیر لاکتیکی، پنیر موزارلا، پنیر پارمزان، جعفری، نمک، فلفل و تخم مرغ را با هم مخلوط کنید.
3- مقداری از سس را در ته ماهیتابه لازانیا بمالید. 4 ورقه لازانیا نپخته را روی سس قرار دهید و رویش را سس بریزید. 4 عدد ورقه لازانیا دیگر اضافه کنید و روی آن را با ½ از مواد و ½ از مخلوط پنیرها بپوشانید. دوباره ورقه ها را بذارید و این کار را تا آنجائی تکرار کنید که ورقه ها تمام شوند و لایه آخر سس باشد.
4- با فویل آلومینیومی روی آن را بپوشانید و 55 دقیقه در فر از قبل گرم شده بپزید. فویل را بردارید و 15 دقیقه دیگر آن را بپزید. 10 دقیقه قبل از سرو، غذا را در آشپزخانه به حال خود بگذارید.
موضوع: لازانیای اسفناج غذای مخصوص گیاه خواران
مطالب دیگر:
آشپزخانه ایتالیایی
طرز تهیه لازانیا تک نفره که خیلی هیجانانگیز است
طرز تهیه لازانیا مرغ، اسفناج و قارچ
دستور پخت لازانیا گل کلم