طرز تهیه لازانیا تک نفره که خیلی هیجانانگیز است

این دستور پخت از گوشت چرخ کرده، پیاز نگینی، و مارچوبهی تازه استفاده میکند، اگرچه میتوانید از این روش برای هر نوع مایع لازانیا که دوست دارید استفاده کنید. بعد از آماده شدن مواد، یک ظرف را در فر بگذارید تا بپزد و بقیه را برای بعد در فریز نگه دارید.
حقایق تغذیهای در هر وعده لازانیا
- ۱۲ گرم چربی
- ۲۷ گرم کربوهیدرات
- ۳۳ گرم پروتئين
- ۳۴۳ کالری
مواد لازم جهت تهیه لازانیا تک نفره :
- ۶ ورقه لازانیای گندم کامل
- ۴۵۰ گرم گوشت گاو چرخ کردهی بدون چربی (یا گوشت بوقلمون چرخ کرده)
- ۱ پیاز نگینی
- ۲ حبه سیر خرد شده
- ۱ قاشق غذاخوری چاشنی ایتالیایی
- ۱ قاشق چایخوری فلفل قرمز خرد شده
- یک هشتم قاشق چایخوری نمک
- یک هشتم قاشق چایخوری فلفل سیاه تازه آسیاب شده
- ۱۰ مارچوبه پاک و خرد شده
- ۱ قوطی (۴۳۰ گرم) گوجهی له شده
- سه چهارم فنجان (۳۰ گرم) پنیر ریکوتا ( یا پنیرکوتاژ) کمچرب
- نصف فنجان (۵۰ گرم) پنیر موتزارلای خرد شده
- ۱ سفیده تخممرغ
طرز تهیه لازانیا تک نفره :
۱. گوشت چرخ کرده، پیاز، و سیر را در یک ماهیتابه بزرگ نچسب بریزید؛ در آن را ببندید و بگذارید ۴ دقیقه روی حرارت بالا/متوسط بپزد؛ در ماهیتابه را بردارید و گوشت چرخ کرده را ریز کنید. چاشنی ایتالیایی، فلفل قرمز، نمک، و فلفل سیاه را به آن اضافه کنید و بگذارید ۲ دقیقهی دیگر تفت بخورد. مارچوبههای خرد شده را اضافه کنید و ۱-۲ دقیقه دیگر بپزید. آب مخلوط گوشت را بگیرید و آن را دوباره به ماهیتابه برگردانید. گوجههای له شده را به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید؛ مواد را کنار بگذارید.
۲. در یک کاسهی متوسط، پنیر ریکوتا، پنیر موتزارلا، و سفیده تخممرغ را خوب باهم مخلوط کنید و کنار بگذارید.
۳. فر را از قبل تا ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید.
۴. ورقههای لازانیای پخته را بردارید و نصف کنید، سپس دوباره آنها را نصف کنید (حالا از هر ورقه ۴ مربع مساوی دارید). این کار را برای تمام ورقههای لازانیا تکرار کنید.
۵. ۶ ظرف رمکین بردارید، داخل آنها را چرب کنید. کف هرکدام از آنها نصف قاشق غذاخوری پنیر پارمزان بپاشید. روی آن یک مربع ورقهی لازانیا بگذارید و یک قاشق غذاخوری سرپر از مایع لازانیا را روی آن بریزید و به آرامی فشار دهید. بعد یک قاشق پر از مخلوط پنیر ریکوتا را روی آن بریزید و کمی فشار دهید، سپس یک ورقهی دیگر روی آن بگذارید. این کار را برای دو ورقهی دیگر هم تکرار کنید (برای هر رمکین از ۴ ورقه استفاده کنید). همهی ظرفها را به این ترتیب پر کنید. در نهایت، نصف قاشق غذاخوری از مخلوط پنیر ریکوتا را روی لایهی آخر هر ظرف بریزید.
۶. هر رمکین را به دقت با ورقهی آلومینیومی بپوشانید، و مواظب باشید روی آنها فشار وارد نکنید (قطعا دلتان نمیخواهد روی پنیر فشار وارد کنید و به ورقهی آلومینیومی بچسبد، پس روی آن کمی فضای خالی بگذارید). آنها را در فر بگذارید و اجازه دهید ۲۵ دقیقه بپزد. ورقهی آلومینیوم روی رممکین را بردارید و بگذارید ۵ دقیقهی دیگر بپزد، بعد ۱-۲ دقیقه آن را با حرارت بالا سوخاری کنید تا پنیر روی آن کمی قهوهای شود، به دقت آنها را نگاه کنید که نسوزند. رمکینها را از فر خارج کرده و بگذارید ۵-۱۰ دقیقه خنک شوند. در آخر روی آن نصف قاشق غذاخوری پنیر پارمزان بپاشید.
۷. آنها را باریحان تزئين و بلافاصله سرو کنید.
۸. این لازانیاها را میتوانید به خوبی فریز کرده و دوباره گرم کنید.
موضوع: طرز تهیه لازانیا تک نفره که خیلی هیجانانگیز است
مقالات مرتبط:
رول لازانیای پپرونی ، با این پنیرهای متنوع
لازانیای گوشت و بادمجان
طرز تهیه لازانیا مرغ، اسفناج و قارچ
دستور پخت لازانیا گل کلم