در این مقاله طرز تهیه فلافل با سس بوفالو که واقعا لذیذ است را برای شما می گوییم.
حالا ببینیم که فلافل دقیقا چیست؟ طرز تهیه سنتی فلافل از این قرار است: نخود خشک را در آب خیسانده و سپس آنها را چرخ میکنیم. پس از آن، آنها را با سیر، جعفری، زیره، نمک و فلفل طعمدار میکنیم. این ترکیب را نهایتا به شکل توپ درآورده و روی آنها را فشار میدهیم تا کمی مسطح شوند و در روغن فراوان سرخ میکنیم. افرادی که در تهیهی فلافل مهارت دارند به ندرت برای شکل دادن این توپکهای فلافلی از آرد استفاده میکنند.
معمولا فلافل با نان پیتا و چاشنی گوجهفرنگی، خیار و پیازترشی خورده میشود. و در آخر حمص، ارده و یا سسهای تند روی آن ریخته میشود. به علاوه، فلافل را میتوان در سالادی مرکب از همین سسها سرو کرد.
در ادامه طرز تهیه فلافل با سس بوفالو آمده است:
البته شما میتوانید هرچقدر که بخواهید در تهیهی فلافلهایتان خلاقیت و ابتکار نشان دهید. مثلا، بهجای اینکه آنها را سرخ کنید میتوانید فلافلهایتان را بپزید. میتوانید آنها را به شکل توپی یا کتلتی دربیاورید، و شاید با کمی چاشنی دیوانهبازی بتوانید آنها را به شکل برگر، اسلایدر (نوعی ساندویچ کوچک)، نان و حتی وافل تهیه کنید. فلافل پیچیده شده در نان پیتا واقعا لذیذ و خوشمزه است، هرچند فلافل با تاکو نیز به همین اندازه خوشمزه و دلپذیر است. تجربه درست کردن فلافل با سس بوفالو (طرز تهیه در ادامه آمدهاست)، فلافل با چغندر، یا ترکیبات مختلفی مانند گردو، پسته و سیبزمینی شیرین را امتحان کنید. فلافل را به هر روشی که تهیه کنید، غذایی لذیذ و خوشمزه است.
تصور کنید با افزودن سس تند بوفالو چه میشود؟ درست است، نتیجه بیشک فوقالعاده است. فلافل پخته شده با سس بوفالو ظاهری ترد و بافتی نرم دارد و به طرز عجیبی تند و آتشین است. میتوانید این فلافل را به همراه کته، سالاد یا حمص سرو کنید.

ترکیبات فلافل:
- ۴۰۰ گرم نخود پخته، شسته شده و آبکشی شده
- ۱/۴ فنجان برگهای جعفری جدا شده از ساقه
- ۱-۲ حبه سیر خردشده
- ۱/۴ قاشق چایخوری پاپریکای دودی
- ۱/۸ قاشق چایخوری زیره
- ۱/۴ قاشق چایخوری پودر چیلی
- ۲-۱ قاشق غذاخوری سس تند
- ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون فرابکر
- ۳-۱ قاشق غذاخوری آرد جودوسر
- نمک و فلفل به میزان لازم
ترکیبات سس بوفالو:
- ۴ قاشق غذاخوری کره
- ۱/۳ فنجان سس گوجهفرنگی تند
- ۱/۲ قاشق چایخوری پودر سیر
- ۱/۴ قاشق چایخوری نمک
طرز تهیهی فلافل:
- فر را از قبل با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید.
- نخود، جعفری، سیر، پاپریکای دودی، زیره، پودر چیلی، سس تند و روغن زیتون فرابکر را در غذاساز بریزید. نمک و فلفل را به میزان لازم اضافه کنید. آنها را مخلوط کنید تا کاملا نرم شوند.
- آرد جودوسر را اضافه کنید و مخلوط کنید، در هر مرحله ۱ قاشق غذاخوری اضافه کنید و هم بزنید و پس از آن قاشق بعدی را اضافه کنید تا جاییکه مواد به اندازهای سفت شوند که براحتی شکل بگیرند. در این مرحله، مواد را بچشید و چاشنیهای لازم را به آن اضافه کنید.
- با استفاده از این مواد ۸ عدد فلافل درست کرده و مستقیما در سینی فر قرار دهید. آنها را به مدت ۲۲-۱۸ دقیقه بپزید، یا به اندازهای بپزید که ظاهرشان ترد و بافتشان نرم باشد. فلافلها را از فر بیرون آورده و اجازه دهید در همین حالت به مدت ۵ دقیقه خنک شوند. سپس آنها را بر روی توری خنککننده قرار دهید و سرو کنید.
طرز تهیهی سس بوفالو:
- ابتدا کره را در یک ظرف مناسب آب میکنیم، سپس سس تند و پودر سیر و نمک را اضافه میکنیم
- مواد را حرارت میدهیم تا سس خودش را بگیرد.
برای اطلاع از دستور غذاهای مختلف و طرز تهیه انواع غذا، شیرینی و دسر و … اینجا کلیک کنید.
موضوع: طرز تهیه فلافل با سس بوفالو که واقعا لذیذ است
مقالات مرتبط:
کوکو سه سوته خوش طعم برای طرفداران قارچ
طرز تهیه کتلت بادمجان