خواص و دلایل مصرف آب قلیایی
تحقیقات اخیر نشان داده است ملت ژاپن درجهان نسبت به ملل دیگر زندگی طولانی تری دارند که یکی از علل اصلی عمر طولانی آن ها استفاده از آب قلیایی است.
آب قلیایی سلول های سرطانی را از بین می برند
براساس آخرین آمار ملت ژاپن درجهان نسبت به ملل دیگر زندگی طولانی تری دارند که یکی از علل اصلی انگیزه افراد دراستفاده از آب قلیایی است. اعتقاد بر این است که آب قلیایی متابولیسم را بالا می برد و به عضوها برای از بین رفتن سموم کمک می کند که برای کشتن سلول های سرطانی عالی است. همانطور که می دانید بدن ما 80% از آب تشکیل شده به همین دلیل اگر می خواهید در وضعیت سلامت باشید سطح پ هاش موجود در این مایه حیات باید قلیایی باشد یعنی سطح پ هاش باید بالاتر از 7 باشد چون پایین تر از 7 وضعیت اسیدی رانشان میدهد.
چرا آب قلیایی برای بدن مفید است
غذاهای ناسالم و رژیم نامناسبی که داریم بدن را اسیدی می کند که برای سلامتی جسم و حتی روح اصلا مناسب نیست. علت اصلی اسیدی شدن بدن:
- مصرف الکل
- قهوه
- نمک
- شکر تصفیه نشده
- غذاهای چرب
- کمبود ویتامین و مواد معدنی
از نشانه های اصلی اسیدی بودن بدن ضعف سیستم ایمنی بدن، شکم درد، سر دردهای همیشگی و... است.
آب قلیایی چیست؟
آب قلیایی آب با pH بالا است، به این معنی است که از آب، قلیایی تر و کمتر اسیدی است. pH خنثی 7 است، هر ماده ای که PH آن بالاتر از 7 باشد، قلیایی محسوب می شود، در حالی که هر ماده ای که PH زیر عدد 7 دارد، اسیدی است. pH آب را می توان با اضافه کردن مواد به آن تغییر داد، و آن را اسیدی تر یا قلیایی تر کرد. با نوشیدن آب قلیایی، شما می توانید بدن خود را قلیایی کنید، و PH آن را به حالت تعادل برگردانید تا از مشکلات مرتبط با اسیدی بودن بدن دور بمانید.

خواص و فواید آب قلیایی برای بدن چیست؟
افرادی که بدن آن ها حالت اسیدیته بالایی دارد معمولا کمتر از افرادی که بدن آن ها در حالت تعادل قرار دارد احساس سلامتی می کنند. اغلب، داشتن یک بدن اسیدی مربوط به انتخاب شیوه زندگی خاص است که می تواند با تغییر در رژیم غذایی و روش زندگی اصلاح شود. شما می توانید سطح pH بدن خود را با خرید نوار تورنسل و استفاده از آن برای تست بزاق یا ادرار بسنجید. اگر آزمون pH نشان می دهد که ادرار یا بزاق شما بسیار اسیدی است، نوشیدن آب قلیایی یک انتخاب مناسب است.
فواید این آب :
- دهیدراسیون (آب گیری) در ورزشکاران
- افزایش سلامت کبد
- افزایش سلامت کلیه
طرز تهیه آب قلیایی در خانه
طرز تهیه آب قلیایی با استفاده از لیمو :
یک پارچ بزرگ را با آب تمیز پر کنید. یک لیمو را به هشت تکه تقسیم و تکه ها را درون آب بریزید ، به یاد داشته باشید که نیاز به فشار برای خروج آب از لیمو نیست تنها کافیست آن ها را درون پارچ آب بریزید و سپس اجازه دهید که لیمو به مدت 8 تا 10 ساعت در دمای اتاق در آب خیس بخورد.
طرز تهیه آب قلیایی در خانه با استفاده از جوش شیرین:
قبل از هر چیزی باید خاطر نشان کنیم که از آن جایی که جوش شیرین میزان سدیم بالایی دارد، افرادی که دارای رژیم غذایی کم سدیم سخت هستند نباید از این روش استفاده کنند.
برای آب کردن جوش شیرین، یک هشتم قاشق چای خوری جوش شیرین را درون یک شیشه 8 اونس از آب تمیز کاملا حل کنید و سپس مخلوط را تا زمانی که دیگر هیچ ذره ای از پودر یا کریستال شناور در آب نمی بینید هم بزنید، و سپس آن را سر بکشید.
آب قلیایی را چه موقعی از روز مصرف کنیم
براساس گفته ی متخصصان آب قلیایی باید قبل یا بعد از وعده های غذایی نوشیده شود، در نکات تکمیلی اشاره شده است که زمان مناسب مصرف این آب 30 دقیقه قبل از غذا، یا دو ساعت بعد از غذا است و آن به این منظور که بدون تداخل با فرآیندهای گوارشی بدن که نیازمند محیط اسیدی می باشند اثر گذار باشد
عوارض مصرف زیاد آب قلیایی
- سردرد
- درد عضلات
- خستگی
- خواب آلودگی و آب ریزش بینی باشند.
سایر مطالب سلامت:
از کوآنزیم Q10 چه میدانید؟
چه کسانی حتما باید بر علیه هپاتیت B واکسینه شوند
بیماری آمپیم ؛ علل، علائم و درمان آن
بیماری ویلسون و راه های درمان آن
خواص گیاه آروگولا یا شابانک برای سلامتی
گیاه خرنوب چیست و چه خواصی دارد؟
علل ایجاد خار پاشنه و درمان آن